MAGAZİN

Farah Zeynep Abdullah başrollü ‘Bihter’ filminin çekimleri tamamlandı

Aşk-ı Memnu’nun film uyarlaması “Bihter”in çekimleri tamamlandı. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı filmin yayınlanacağı platform henüz bilinmiyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı ‘Aşk-ı Memnu’ uyarlaması “Bihter” filminin çekimleri 1 Mayıs’ta sona erdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden ve Lorin Menhart’ın kadrosunda bulunduğu “Bihter” filminin Netflix’te yayınlanacağı söyleniyordu  ancak son gelen haberlere göre film vizyona çıkacak ya da başka bir platformda seyirciyle buluşacak. 

Yapımını TAFF Pictures’ın üstlendiği filmin senaryosunu Merve Göntem kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğunda ise başrolünü yine Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği “Bergen” filmine imza atan Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisi oturuyor.

Halit Ziya Uşaklıgil’in romanı bu kez 1900’lerde geçen bir uyarlama ile ekranlara gelecek.

Mehmet Binay ve Caner Alper’in yönetmen koltuğuna oturacağı, TAFF Pictures imzalı filmde başrol karakter Bihter’i oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. 

 

Hikâyenin ana karakterlerinden olan Behlül’e ise, ‘Vatanım Sensin’, ‘Saygı’, ‘Aşkın Kıyameti’, ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ gibi yapımlarda aldığı rollerle tanınan Boran Kuzum hayat verecek. 

Adnan karakterine de oyuncu Osman Sonant hayat verecek. 

Dizide Hazal Kaya’nın canlandırdığı Nihal’i ise ‘Duy Beni’, ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ ve ‘Bir Litre Gözyaşı’ gibi dizilerle tanınan Helin Kandemir’in canlandıracağı açıklanmıştı.  

Filmde Beşir rolünü daha önce ‘Çukur’ dizisinde oynayan Lorin Merhart oynayacak. 

Bihter Ziyagil’in annesi Firdevs Yöreoğlu’nu ise üç sezon boyunca ‘Camdaki Kız’ dizisinde Cana rolüne hayat veren Hande Ataizi oynayacak.

Oyuncu Ebru Özkan ise “Matmazel” karakterlerine hayat verecek.

Filmdeki Nihat karakterini Mertcan Tekin canlandıracak. 

Bülent rolüne ise Mert İnce hayat verecek. 

Bihter Ziyagil’in kardeşi Peyker karakterini ise oyuncu Nezaket Erden oynayacak.  


Benzer Haberler

Sezen Aksu uzun bir aradan sonra yeni şarkı çıkardı

Voice Kıbrıs Haber

Özkan Uğur’dan üzücü haber!

NTV

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi

Voice Kıbrıs Haber

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Voice Kıbrıs Haber

Athena Hakan Özoğuz son durumunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor

Voice Kıbrıs Haber