FeaturedKIBRIS

Eroğlu’na ziyaret

Yakın zamanda gerçekleştirilen kurultay ile oluşturulan “KKTC Vatanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği”  yetkilileri bugün 3.Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret etti.

Dernek Genel Başkanı Uğur Güler, ziyarette dernek olarak gerçekleştirmeyi planladıkları projelere değindi.

Tabela derneği olmak istemediklerini anlatan Güler, ülkeye faydalı olmak istediklerini , bunun için geçtiğimiz gün derneğe bağlı üyelerin  kan bağışında  bulunduklarını, organ bağışı için de çalışmalar yaptıklarını anlattı.

3’üncü Cumhrubaşkanı Derviş Eroğlu  da kabulde,  KKTC Vatanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin “Kan bağışı”  yaparak güzel bir başlangıç yaptığını belirterek, ülkede birlik ve  beraberliğin önemini vurguladı.

Konuşmasında Kıbrıs konusuna da değinen Eroğlu, devam eden bir Kıbrıs davası olduğunu, herkesin kendi devletine sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Kıbrıs görüşmelerinin koptuğunu,  Güney’de ise bir yasal değişiklik söz konusu olduğuna işarte eden Derviş Eroğlu, “Onları bekleyip göreceğiz.Kıbrıs Türk halkının da bir sabrı var.Son noktaya gelmeden ne olup bittiğini görmemiz gerekir”dedi.

3’cü Cumhrubaşkanı Derviş Eroğlu, bazı  kesimlerde hala barış beklentisi  olduğunu belirterek,  “Herşey çözüme bağlıdır” anlayışının yanlış olduğunu söyledi.


Benzer Haberler

Girne’de sahtekarlıkla para temini ve büyücülük!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Holguin yarın adaya geliyor

Voice Kıbrıs Haber

Titanik filminin kaptanı hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber

Çeler: “Koop-Süt’te neler oluyor?”

Voice Kıbrıs Haber