FeaturedKIBRIS

Erdemli, Yıldırım ve Lefke’de yangın çıktı

Dün Erdemli, Yıldırım ve Lefke’de yangın çıktığı bildirildi.

Polisten alınan bilgilere göre; saat 16:30 sıralarında, Erdemli’de, Ağıllar bölgesinde meydana gelen yangın sonucu, bir şahsa ait 4 dönüm bağ, 8 adet zeytin ağacı, 200 metrelik sulama hortumu, 4.000 metrelik damlama lastiği ve 2 adet 1 tonluk plastik su deposu ile başka bir şahsa ait 5 dönüm anız, 3 adet rulo balya yandı. Yangın bölge halkı tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

Saat 13:30 sıralarında, Yıldırım’da, Bahçeler Bölgesinde meydana gelen yangın sonucu, bir şahsa ait 15 dönüm biçilmemiş arpa ve 8 adet okaliptus ağacı yandı. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

Saat 04:00 sıralarında, Lefke’de Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir şahsa ait ikametgahın yatak odasında, şarjda takılı olan akülü çocuk arabasının aşırı ısınmasından dolayı yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu; 1 adet masa üstü bilgisayar, yazıcı cihaz, dolap, kapı ve pencereler ile muhtelif beyaz ev eşyalar yanmış olup, evin tüm odaları ise dumandan islendi. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Girne’deki yasa dışı bahis soruşturmasıyla ilgili 1 kişi daha tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa ile İskele’de asayiş ve trafik denetimleri

Voice Kıbrıs Haber

Tasarrufunda uyuşturucu bulunan 17 yaşındaki şahsın ikametgahında uçaksavar mermisi tespit edildi

Voice Kıbrıs Haber

Mağusa’da Kara Boru Operasyonu!

Voice Kıbrıs Haber

15 ve 17 yaşlarındaki iki kişi kayıp!

Voice Kıbrıs Haber

Yıldırım’da kerpiç ve ahşap evde yangın çıktı

Voice Kıbrıs Haber