FeaturedKIBRIS

“Ek mesai zorunluluğu olumsuz etkiliyor”

Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Gümrük Çalışanları Sendikası (GÜÇ-SEN) heyetiyle bir araya geldi. Görüşmede, gümrük sorunları ve personel eksikliği ele alındı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, GÜÇ-SEN Başkanı Abdullah Özdoğan, personelin kadro eksikliğinden ötürü ek mesai yapma zorunluluğunda bırakıldığına, bunun da iş yaşamının yanında, sosyal yaşamlarını da olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, bu sorunun giderilmesi için bir an önce çalışma başlatılması gerektiğini söyledi ve Bakan Oğuz’un desteğini talep etti.

Özdoğan, Maliye Bakanı Oğuz’un personel eksikliğinin giderilmesi için ortaya koyacağı çabaya inandıklarını vurgulayarak, diyalog içinde tüm sorunların çözülebileceğine inandığını söyledi.

Maliye Bakanı Dursun Oğuz da, personel eksikliğinden dolayı işlerin aksamaması için mevcut personelin özveri ile çalıştığını belirti.

Görevlerin yürütülmesinde ek mesainin kaçınılmaz olduğunu bildiklerinin ifade eden Bakan Oğuz, personel kadrosunun tamamlanması noktasında çalışma yürüteceklerini kaydetti.

TAK


Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (30 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Bugün sağanak bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK