FeaturedKIBRISKültür Sanat

Dayanışma Evi çocuklar için iki dilli, yeni bir kart oyunu geliştirdiğini duyurdu 

Dayanışma Evi, çocuklar ve ailelerini, Worldwide Buddies ile ortaklaşa geliştirilen yeni, iki dilli kart oyunu Türkçe/Yunanca Minilingo’nun tanıtım etkinliğine davet etti.

Çocuklar ve aileleri, ilk kez tanıtılacak olan kartlarla birlikte bingo, hafıza oyunu ya da snap oynamayı öğrenme şansı bularak, keyifli vakit geçirebilecekler. 

Yapılan açıklamada, Minilingo’nun, basit ve renkli bir şekilde görselleştirilen Türkçe ve Yunanca kelimeler ve bu kelimelerin telaffuzlarını içeren 21 çift karttan oluşan, eğitici bir kart oyunu olduğu kaydedildi.

Minilingo aynı zamanda Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türklerin kullandıkları ortak kelimeleri içeren bir de bonus kart içeriyor.

Etkinlik sırasında katılımcılar isterlerse Minilingo’yu %30 indirimle alabilecek ve dostlarımız Worldwide Buddies tarafından üretilen, diğer Minilingolar, eğitici oyuncaklar ve kitapları inceleme fırsatını bulacaklar.

Etkinlik, 28 Kasım Salı, 17.30-19.00 arasında Dayanışma Evi’nde, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Türkçe/Yunanca Minilingo oyununun üretiminin, Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn tarafından finanse edilen Aktif Vatandaşlar Fonu / AEB ve Norveç Hibeleri 2014-2021 tarafından sağlanan fon ile gerçekleştirildiği bildirildi.


Benzer Haberler

Kıbrıslı Türk yüzücüler Bulgaristan’da iki altın bir gümüş madalya kazandı

Voice Kıbrıs Haber

Başkasının akaryakıt kartıyla aracına 24 bin TL’lik benzin koydu, tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da müstehdam tarafından hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Eski kız arkadaşının evine girip telefonunu çaldı

Voice Kıbrıs Haber

Ercan’da ve Mağusa’da uyuşturucu!

Voice Kıbrıs Haber

60 adet çam fidanı yandı

Voice Kıbrıs Haber