FeaturedKIBRISSpor

Conor ve Jack Shanahan Kıbrıs’ta yarışacak

“Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü” ve Drift NEU işbirliğinde organize edilen “Kuzey Kıbrıs 2018 Drift Şampiyonası Final” yarışı ve Final sonrası gösteri amaçlı yurtdışından ünlü pilotların da katılacağı Özel Kupa, 9 Aralık Pazar günü Lefkoşa Cemsa Karting Pisti’nde gerçekleştiriliyor

“Kuzey Kıbrıs 2018 Drift Şampiyonası” final yarışı bu hafta sonu Cemsa Sporting Center’de yapılıyor. Büyük bir etkinliğe imza atmaya hazırlanan “Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü” ve Drift NEU organizasyon, 8-9 Aralık tarihleri arasında; final yarışı antrenmanları, sıralama turları, sezonun final yarışı ve Avrupa’nın önemli pilotlarından Conor Shanahan ve Jack Shanahan’ın da katılacağı özel kupa hazırlıklarını sürdürüyor. Özel yarışa, güney kesimden favori pilotlar, eski Kıbrıs Türk şampiyonları ve ülkemizin seçkin yarışçıları ile 2018 Drift Şampiyonası’nın en iyi 14 pilotu katılacak. Şampiyona puan durumunu etkilememesi için böyle bir karar aldıklarını açıklayan KKOK yetkilisi İrfan Topcu, sıralama turlarının Cumartesi günü yapılacağını, Pazar günü seyircilerin gün boyunca ikili eşleşme izleyebileceğini açıkladı. Pazar günü iki yarış yapılacağını, sabah 2018 Drift Şampiyonası’nın tamamlanacağını, öğleden sonra ise özel yarışın yapılacağını belirtti.

KKTC Drift Şampiyonası tarihinin en hızlı Pisti

Final yarışı için farklı bir pist kurma düşüncesinde olduklarını belirten organizasyon yetkilileri, bugüne kadar yarışılan en hızlı pisti hazırlamak için düğmeye bastıklarını, Cemsa Sporting Center pisti içerisinde bazı modifikasyonlar yaparak, final adına yarışır şekilde hızlı ve güvenli yepyeni bir pisti sporcu ve seyirci karşısına çıkaracaklarını belirttiler.

 


Benzer Haberler

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Palmas “Halkın endişe etmesine gerek yok”

TAK

Gençler polise molotof kokteyli ve taşla saldırdı

TAK

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

AA

İTT Zirvesi başladı

TAK