Türkiye

Cem Yılmaz: Mahmut Orhan’a bir pantolon alabilirsek

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Volkswagen Arena’daki gecede Kült seçilen Mazhar Fuat Özkan üçlüsüne ödülünü Cem Yılmaz verdi. MFÖ’nün konuşması sonrası söz alan 44 yaşındaki komedyen Yılın DJ’i seçilen Mahmut Orhan’a takıldı. Cem Yılmaz’ın “Dikkatimi çeken bir şey var. Eğer imkanımız varsa, bilmiyorum bütçe kapandı mı? Sevgili Mahmut Orhan’a bir pantolan alabilirsek” sözleri salonda kahkaha tufanı kopardı.

GQ Türkiye Men Of The Year (Yılın erkekleri) ödül töreni 15 Şubat Perşembe akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Törende, Cem Yılmaz, Kült seçilen Mazhar Fuat Özkan’a ödülünü vermek için sahneye çıktı. MFÖ’den ilk olarak söz alan Mazhar Alanson şunları söyledi:

“Çok teşekkürler. Türkiye’de ismi İngilizce okunan tek grup olmakLa iftihar ediyoruz. Kimse MFÖ demiyor. Bu da bizim hoşumuza gidiyor. MFÖ artık bir marka sayılır. Bunun da ismini koyan Eurovision sırasında sunucu hanımdır. Bize ‘Adınız ne?’ dedi. ‘Mazhar Fuat Özkan’ dedik. Kadının şöyle bir beyni bulandı. ‘Baş harflarını koyayım’ demiş. ‘Karşınızda MFÖ’ dedi. Yıllarca adımız karışık bir yerde kaldı. Jüriye ve GQ’ya, Zeynep Hanım’a özel teşekkürler. Arkadaşlarıma ve sonra da asıl beklenilen Cem Yılmaz’a sözü bırakmak istiyorum.”
“Ben de burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum, gururluyum” diyen Fuat Güner “Her sene biraz daha gençleştiğim şu sıralarda bu ödül bize gerçekten büyük bir moral oldu. Sağolun” diye konuştu.
Özkan Uğur ise “GQ Ailesi’ne çok teşekkür ederiz. Şükürler olsun 50 yıldır beraberiz. Sağlımız yerinde olduğu sürece; üretmeye, kaliteyi, güzeli hedeflemeye ve ülkemize kalıcı eserler bırakmaya devam edeceğiz” dedi.
MFÖ Grubu’ndan sonra söz alan Cem Yılmaz ise şöyle konuştu:
“Merhaba memleketimizin yetenekli; kabiliyetli, tanınan, bilinen insanları ve o kadar kabiliyetli olmayan arkadaşları. Ben de bugün o arkadaşlar kontenjanından burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün sahnaye çıkan ödül alan, gerçekten hepimizi gururlandıran bir çok insanın benim ahbabım olması beni çok mutlu ediyor.”
Dikkatimi çeken bir şey var diyen Yılmaz “Eğer imkanımız varsa, bilmiyorum bütçe kapandı mı Zeynep? Sevgili Mahmut Orhan’a bir pantolan alabilirsek. Şahane ya, gerçekten” dedi. Cem Yılmaz’ın espirisi üzerine salonda kahkaha tufanı yaşandı.
44 yaşındaki komedyen sözlerine şöyle devam etti: Sevgili arkadaşlar ben bundan yıllar evvel ödüle layık görüldüm aldım. Hakikaten ondan sonra hayatınız çok değişiyor. Bakalım bundan sonrasını idare edebilecek misiniz? 50 sene kolaydı. Bakalım bundan sonrası zor”
“Hepimizi; yalnızca oyunculukta, perdede değil hayatın her yerinde ne iş yaparsa yapsın memlekette güzel şeyler yapan herkesin hayatında bir ilham olarak bulunan MFÖ şarkıları, kişilikleri kimlikleri ve bize öğretikleri; yakınında olsanız olmasanız bile bize verdikleri ilhamla bir çoğumuz buradayız. Onun için ben tekrar teşekkür ediyorum.”

Benzer Haberler

Sinan Ateş cinayetine ilişkin iddianame kabul edildi

AA

İstanbul Havalimanı’nda iniş takımları açılmayan uçak gövde üzeri iniş yaptı

NTV

Türkiye’nin ikinci astronotu Atasever uçuşunu 8 Haziran’da gerçekleştirecek

AA

Yargıtay Başkanı seçimi 33. turda da sonuçsuz kaldı

AA

Türkiye’de katliam gibi kaza!

NTV

TC Dışişleri Bakanı Fidan Holgun’i kabul etti

AA