FeaturedKIBRIS

Çalışma nedeniyle 3 gün boyunca araç trafiğine kapatılacak

İskele-Çayırova-Karpaz anayolu güzergâhı yarından itibaren 3 gün boyunca yol çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatılacak.

Karayolları Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, KKTC Karayolları Master planı kapsamında bulunan ve yapımı devam eden, İskele-Çayırova-Karpaz anayolu güzergâhında yapılacak yol çalışmaları nedeniyle 20 Ağustos-22 Ağustos tarihleri arasında güzergâhın araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

Trafiğin alternatif yol güzergâhından sağlanabileceği kaydedilen açıklamada, bu güzergahı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

POLİSTEN SÜRÜCÜLERE UYARI

İskele – Karpaz Anayolunun, Çayırova – Mehmetçik arasında kalan kısmında, 20-22 Ağustos tarihleri arasında yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yapılacağından, İskele – Çayırova – Karpaz istikametinde seyredecek sürücüler için ulaşım, yarın sabah (20.08.2023) saat 08.00’den itibaren Mehmetçik Cittaslow Market önlerinde oluşturulan servis yolundan sağlanacak.

Bu güzergahları kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Gardiyanoğlu “Kamuya 20 engelli daha istihdam edilecek”

TAK

Özersay “Yeni tutuklamaların yapılacağını düşünüyoruz”

TAK

KTOEÖS’ten şok eylem

Voice Kıbrıs Haber

7 yıl hapse mahkum edilen zanlı Türkiye’ye iade edilecek!

Voice Kıbrıs Haber