FeaturedKIBRIS

Çağlayan Çocuk Yuvası için renkli yeni yıl balosu

Beylerbeyi Inner Wheel Kulübü’nün çocuklara yönelik yürüttüğü yeni yıl etkinlikleri devam ediyor.

Dilek Ağacı projesi kapsamında 206 çocuğun yeni yıl dileklerini gerçekleştirmeyi hedefleyen çalışmanın ardından Kulübün Sosyal Komitesi, Çağlayan Çocuk Yuvası için kostümlü yeni yıl balosu düzenledi.

Balo etkinliğine Beylerbeyi Inner Wheel üyelerinin yanısıra Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik Yülsekokulu da katkı koydu. Dekan Prof. Dr. Hasan Kılıç ve Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nazenin Ruso ile Gastronomi Bölümü öğrencilerinin katkı koymasından dolayı Beylerbeyi Inner Wheel Kulüp başkanı Sibel Tatar “çocukları sevindirmek için yola çıktığımız bu güzel etkinlikte bize katkı koyan DAÜ, Gastronomi Bölümü öğrencilerine, Dekan Prof.Hasan Kılıç’a ve Yrd. Doç. Dr.Nazenin Ruso’ya çok teşekkür ederiz”, dedi.

DAÜ, Gastronomi Bölümü öğrencileri çeşitli halk oyunları eşliğinde minikleri çoştururken, palyoço ve Noel Baba kılığına girip çocuklarla çeşitli oyunlar oynadılar. Yeni Yıl Balosu kapsamında resim ve yüz boyama etkinlikleri de yaptıldı. Gastronomi Bölümü öğrencileri kendi hazırladıkları kurabiyeleri de Çağlayan Çocuk Yuvası miniklerine ikram ettiler.


Benzer Haberler

Hristodulidis Guterres’in 3’lü ya da 5’li görüşme önerdiğini savundu

TAK

ABD’de Republic First Bank kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Savaşan, “Health Tourism Expo-Bakü” açılışında KKTC’yi temsilen konuşma yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Voice Kıbrıs Haber

DAÜ: “DAÜ İletişim Fakültesi Yüksek Lisans Programı ilk 5’te yer aldı”

Voice Kıbrıs Haber