FeaturedKIBRIS

Burs başvuruları uzatıldı

Milli eğitim bakanlığından yapılan açıklamada 2018-2019 Eylül dönemi burs başvuruları 12 Ekim 2018 Cuma gününe kadar uzatıldığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklama şu şekilde:

Bu yıl ilk kez https://yobis.mebnet.net adresinden online olarak yapılan burs başvuru kabullerinde tüm öğrencilerimizin ilgili portala üyelik işlemlerini gerçekleştirdikten sonra başvuracakları burs kapsamında evrak yükleme işlemini gerçekleştirip burs başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Sisteme sadece üyelik gerçekleştirip burs başvurusu yapmayan veya sistem üzerindeki işlemlerini gerekli şekilde tamamlamayan öğrencilerimizin sonraki burs talepleri değerlendirmeye alınmayacağından tüm öğrencilerimizin belirtilen tarihe kadar başvurularını tamamlamış olmaları önem arz etmektedir.
Bu yıl ilk kez burs başvurusu yapan yükseköğrenim öğrencileri yanında geçmiş dönemlerde Müdürlüğümüzden farklı kategorilerde burs hakkı kazanıp devamını talep eden öğrencilerimiz de 2018-2019 Eylül dönemi burs başvurularını yukarıda belirtilen şekilde yenilemelidirler.
Başvuru işlemini tamamlayan her öğrencinin kayıtlı e mail adresine sistem üzerinden bir “Burs Başvuru Kodu” gönderilecektir. İsteyen öğrencilerimiz bu kod ile sistem üzerinden burs başvuru belgelerinin çıktısını da alabileceklerdir.
Yüksek Öğrenim öğrencilerimize önemle duyrulur.

Benzer Haberler

Nöbetçi eczaneler (27 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

2 zanlının ifadeleri teyit edilecek!

Voice Kıbrıs Haber

Hristodulidis Guterres’in 3’lü ya da 5’li görüşme önerdiğini savundu

TAK

ABD’de Republic First Bank kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Savaşan, “Health Tourism Expo-Bakü” açılışında KKTC’yi temsilen konuşma yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber