DÜNYA

Bugün Dünya Makarna Günü

Bugün dünyanın dört bir yanında çeşitli etkinliklerle 25 Ekim Dünya Makarna Günü kutlanıyor.

 

Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette ve İtalyan mutfağından en lezzetli örnekleri misafirleri ile buluşturan Mezzaluna da Dünya Makarna Günü özelinde misafirlerini lezzet şölenine davet ediyor.

“Birlikte Daha Güzel” sloganı ile misafirlerine mevsimsel ve taze lezzetler sunan D.ream Grubu içindeki Kitchenette, 25 Ekim Dünya Makarna Gününü özel hazırladığı eşsiz makarnasıyla kutluyor. 22-27 Ekim tarihleri arasında misafirlerin beğenisine sunulacak olan enfes İtalyan makarnasının yanı sıra, ZUBİZU kullanıcıları 25 Ekim’de Kitchenette menüsünde yer alan tüm makarnaları %30 indirim ayrıcalığı ile tatma şansı yakalıyor.

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna da 25 Ekim Dünya Makarna Günü’ne özel hazırladığı spesiyal makarnasını 22-28 Ekim tarihleri arasında misafirlerinin beğenisine sunuyor. ZUBİZU kullanıcıları ayrıca 25 Ekim’de menüde yer alan makarna alternatiflerini %30 indirim ayrıcalığı ile tatma imkanı da buluyor.

Mezzaluna’nın Dünya Makarna Günü’ne özel hazırladığı; “Cappellacci Ricotta con Funghi” makarna severler için keyifli bir alternatif oluyor. Taze ricotta dolgulu Cappellacci makarnasında, Porçini mantarı ve cevizli ragu eşsiz bir uyum yakalıyor.

(NTV)

 


Benzer Haberler

ABD’de hava yolu şirketi 101 yaşındaki kadını uçuşa bebek olarak kaydetti

TAK

Küresel piyasalar Fed haftasına pozitif seyirle başladı

Voice Kıbrıs Haber

Nijerya’da düzenlenen saldırılarda Sivil Ortak Görev Gücünden 25 kişi öldü

NTV

Tayland Dışişleri Bakanı Parnpree istifa etti

AA

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA