FeaturedKIBRIS

Bu güzergahları kullanacak sürücülerin dikkatine

Balıkesir-Ercan Havalimanı ana yolu ile Balıkesir-Akıncılar ana yolunda  bugün Duatlon Yarışı (koşu-bisiklet-koşu) düzenleneceğinden trafik akışını polis yönetecek. Ayrıca Lefkoşa-Güzelyurt ana yolundaki Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasındaki yol, motosiklet drag yarışı  nedeniyle çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacak.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, 07.00-12.00 saatleri arasında yarışın düzenleneceği Balıkesir-Ercan Havalimanı ana yolu ile Balıkesir-Akıncılar ana yolunda sporculara polis eskortu eşlik edecek ve güzergah üzerindeki tüm kavşaklarda trafik akışı polis tarafından yönetilecek, gerektiğindeyse yol araç trafiğine kapatılacak.

Duatlon Yarışı devam ettiği sürece, sürücülerin araçlarını belirtilen güzergahtaki yollar üzerine park etmemesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyması istendi.

Öte yandan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından bugün 09.00-18.00 saatleri arasında, Lefkoşa-Güzelyurt ana yoludaki Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasında çift şeritli yolda motosiklet drag yarışı düzenleneceği bildirildi.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, belirtilen tarih ve saatlerde, Lefkoşa-Güzelyurt ana yolundaki Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasındaki yol, çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacak.

Lefkoşa ve Güzelyurt istikametlerinden gelen araçların ulaşımı, Serhatköy güzergâhından eski Lefkoşa–Güzelyurt ana yolu üzerinden sağlanacak.

Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin, can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.


Benzer Haberler

35 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu!

Tüketiciler Derneği “Yılın Sevgili Çifti”ni açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

“Devlet kurumlarına büyük sorumluluk düşmektedir”

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (10 Temmuz 2019)

Voice Kıbrıs Haber

KKTC’de covid-19’dan bir yeni ölüm

Voice Kıbrıs Haber

Gazimağusa’da 12. Uçurtma Şöleni dün yapıldı