FeaturedKIBRIS

Bir kişinin burnu kırıldı, bir kişi ise bıçaklandı!

Çatalköy’de ve Haspolat’ta dün meydana gelen iki ayrı kavgada 2 kişi yaralandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre dün sabaha karşı  03:00 sıralarında, Çatalköy’de, aralarında yaşanan tartışma sonucu 27 yaşındaki kadın ve 95 miligram alkollü içki tesiri altında olan 22 yaşındaki erkek şahıs bir taraf, 23 yaşındaki erkek şahıs ise diğer taraf olup birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurup kavga ettikleri sırada, aldığı darbe sonucu 23 yaşındaki şahsın burun kemiği kırıldı.

Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, yürütülen soruşturma kapsamında 22 yaşındaki şahsın ayrıca, ikamet izinsiz olarak ülkede ikamet ettiği de tespit edildi.

Öte yandan yine dün saat 22:00 sıralarında, Haspolat’ta, aralarında yaşanan tartışma sonucu 45, 56 ve 53 yaşındaki şahıslar bir taraf olup, 43 yaşındaki şahsın vücudunun muhtelif yerlerine vurup darp ettikleri sırada, olay yerinde bulunan 31 yaşındaki şahıs tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile 43 yaşındaki şahsın sağ avuç iç kısmından yaraladı.

Olay esnasında 43 yaşındaki şahıs ise, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile korkutmak maksadıyla 56 yaşındaki şahsın üzerine yürüyüp, boğazını sıkmak suretiyle darp etti.

43 yaşındaki şahıs kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber