Ekonomi

Belediye fatura ödemelerinde online hizmet ağı genişledi

Near East Bank inovasyon gücü ve sağlam alt yapısıyla ürün ve hizmetleri müşterilerine en hızlı ve verimli şekilde ulaştırmak için Şubeleri, İnternet ve Mobil Bankacılığı, ATM ve Kioskleri ile tüm kanallarını güçlendirirken dijitalleşme ile online hizmet ağını da genişletiyor.

Bu kapsamda Near East Bank, müşterilerinin su, emlak ve trafik cezası gibi fatura ödemelerini hızlı ve güvenli yapabilmeleri için Değirmenlik Belediyesi, Alsancak Belediyesi ve Gazimağusa Belediyesine ait online fatura ödemelerini devreye aldı.

Near East Bank şubeleri, internet ve mobil bankacılığının yanı sıra kiosklar üzerinden de iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Dijital çağın en büyük gereksinimlerinden olan kolaylık, ulaşılabilirlik ve hızı kendi hizmetlerine entegre ederek hizmet ağını genişleten Near East Bank, Değirmenlik, Alsancak ve Gazimağusa Belediyelerine ait su, emlak faturaları ve trafik cezasını online ödeme imkanı yaratarak, bankacılık ürün ve hizmetleri ile ilgili ihtiyaç duyulan anda online fatura ödeyebilme imkanı sunuyor.

Operasyon Grup Müdürü Cemre Kocadal;

“Near East Bank olarak teknolojinin bize sağladığı imkanları kullanarak müşterilerimize, Bankacılık hizmetlerini ve bu doğrultuda ihtiyaçlarını en kolay şekilde giderebilme imkanı yaratmayı amaçlıyoruz. Kurumsal tahsilat ağımızı, online hizmet ile genişletip, işlem çeşitliliğimizi artırma çalışmalarımıza devam ediyor olacağız. Banka olarak müşterinin ihtiyacının anlaşılması ve karşılanmasında hizmet odaklı yaklaşım ve yeniliklerin hayata geçirilmesi birincil vazifemizdir.” dedi.


Benzer Haberler

Döviz piyasalarında son durum

Voice Kıbrıs Haber

Borsa günü rekorlarla tamamladı

AA

Altın fiyatları altı hafta sonra haftayı ekside kapamaya hazırlanıyor

NTV

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

AA

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (26 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve euro hareketlendi

Voice Kıbrıs Haber