FeaturedKIBRIS

Barçın: “Akaryakıtta gizli zamma devam”


CTP Milletvekili Devrim Barçın, akaryakıt fiyatlarında gizli zam yapıldığını savunarak, hükümetin akaryakıtta yapması gereken indirim miktarını halktan aldığı vergiye ekleyip kendi kasasına aldığını kaydetti.
Barçın’ın açıklaması şu şekilde:
‼️ AKARYAKITTA GİZLİ ZAMMA DEVAM
⭕️ Benzin fiyatları düşmesi gerekirken düşmüyor çünkü “hükümet” akaryakıtta yapması gereken indirim miktarını halktan aldığı vergiye ekleyip kendi kasasına alıyor.
⭕️ Halktan topladığı bu vergi ile de Maliye Bakanlığına sözleşmeli personel, Ulaştırma Bakanlığı’na da Geçici İşçi istihdam etmeye devam ediyor yani halktan alınan vergi halka değil yandaş istihdamlarına kullanılıyor.
⭕️ 18 Nisan’dan 22 Mayıs’a 95 Oktan Benzinden Maliyenin aldığı vergi %543.74, Euro Dizel’den aldığı vergi de %308.57 artmıştır.
⭕️ Sözde üretimi destekliyoruz diyip 22 Mayıs tarihine kadar Euro Dizel’den alınan verginin 95 Oktan Benzinden daha fazla olması ise iş bilmezliklerinin en büyük göstergesidir.
⭕️ Üretimi desteklemek laf ile değil bir plan çerçevesinde ama en önemlisi ise tüm tarafların diyaloğu ve işbirliği ile olur.





Benzer Haberler

Malatya’da deprem meydana geldi!

NTV

Ukrayna konferansının sonuç bildirisi açıklandı “Barışa ulaşmak tüm tarafların katılımını gerektirir”

NTV

Ukrayna Barış Zirvesi sona erdi

AA

Saldırılar bayramda da devam etti, Gazze’de can kaybı 37 bini aştı

AA

Polonya-Hollanda maçı öncesi gerginlik: Alman polisi bir kişiyi vurdu

NTV

AKEL “Kıbrıs sorunundaki durağanlık tehlikeli”

TAK