FeaturedKIBRIS

Baf cinayetiyle ilgili kuzeyde de araştırmalar devam ediyor

Geçtiğimiz gün Baf’ta meydana gelen kadın cinayetiyle ilgili aranan 42 yaşındaki Suriye uyruklu H.F.’nin Kıbrıs’ın kuzeyine kaçmış olma ihtimali değerlendiriliyor.

Kıbrıs’ın güneyinde ikamet eden, Suriye uyruklu 7 çocuk annesi olan 31 yaşındaki kadını geçtiğimiz gün ayrılma aşamasında olduğu kocası bıçaklayarak öldürdü. 42 yaşındaki Suriye uyruklu zanlı H.F.’nin Kıbrıs’ın kuzeyine kaçmış olma ihtimaline karşı geçiş kapılarına talimat verildi.

Kıbrıs Cumhuriyeti Adli Şube (CID) Basın Sözcüsü Mihalis Ouannou’nun Kıbrıs Haber Ajansı’na yapmış olduğu açıklamada, olay ile alakalı Suç ve Suçlara İlişkin Teknik Komite’nin bilgilendirildiği ve araştırmanın Kıbrıs’ın kuzeyinde de sürdürüldüğünü ifade etti.

Teknik komitenin Kıbrıslı Türk eş başkanı Hakkı Celal Önen’in Voice of the Island’a yapmış olduğu açıklamada, komite aracılığı ile bilgilendirildiklerini ve olay ile alakalı gerekli araştırmanın Kıbrıs’ın kuzeyinde de başlatıldığını ifade etti.

Önen, konu ile alakalı geçiş noktalarının da bilgilendirildiğini ifade ederek gerekli araştırmaların Kıbrıs’ın kuzeyinde de emniyet görevlileri tarafından yapıldığını belirtti.

(Voice of the Island)

CİNAYET ZANLISI ARANIYOR!

Rum polisi her yerde cinayet zanlısını arıyor!

 


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Gardiyanoğlu “Kamuya 20 engelli daha istihdam edilecek”

TAK

Özersay “Yeni tutuklamaların yapılacağını düşünüyoruz”

TAK

KTOEÖS’ten şok eylem

Voice Kıbrıs Haber

7 yıl hapse mahkum edilen zanlı Türkiye’ye iade edilecek!

Voice Kıbrıs Haber