Genel

Athena Gökhan O Ses Türkiye’de olacak mı?

Daha önce O ses Türkiye jürisinde yer almayacağı iddia edilen ve bu duruma Acun Ilıcalı ile birlikte açıklık getiren Gökhan Özoğuz konu hakkındaki sorulara bu sefer “Henüz net bir şey söyleyemem” diye yanıt verdi.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gün Zorlu Center’daydı. Sabah saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde arkadaşlarıyla buluşan müzisyen, “Toplantı yapacağız. Albüm hazırlığındayız, onu konuşacağız” dedi. Özoğuz, yeni sezonda yine O Ses Türkiye jürisinde yer alıp almayacağı sorusuna ise “Henüz net bir şey söyleyemem” diye yanıt verdi.

Konu hakkında daha önce hem Athena Gökhan’ın hem de Acun Ilıcalı’nın açıklamaları olmuştu… İşte iddiaların geçmişi.

Beni yanlış anladılar

“O Ses Türkiye” yarışmasının yeni sezonunda yer almayacağı haberleriyle gündeme gelen Gökhan Özoğuz, açıklamalarının yanlış anlaşıldığını söyledi.

Önceki gece Etiler’de görüntülenen şarkıcı, “Yarışma yüzünden müzikten uzak kaldım, bundan sonra müziğe ağırlık vereceğim” sözlerine açıklık getirdi: “Söylediklerim yanlış anlaşılmış. Yarışma yeni bitti, artık müzik yapmak için vaktim var demek istemiştim.”

‘Gökhan yanlış anlaşıldı’
Acun Ilıcalı, önceki gün Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. ‘O Ses Türkiye’ jürisi Gökhan Özoğuz’un önümüzdeki sezon programda yer almayacağını açıklamasıyla ilgili soruları yanıtlayan Ilıcalı, “Gökhan’ın sözleri yanlış anlaşıldı. Verilmiş bir karar yok, ne olacağına yazın bakacağız” dedi.


Benzer Haberler

Borsa, rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor

AA

Ulaştırma Bakanlığı “T&T Havalimanı İşletmeciliği 250 milyon TL ödeme yapacak”

İthal ürünlerden 34 numunede 33 ürün, yerli ürünlerden 20 numuneden 15’i temiz

TAK

“Geçiş kapılarında el konulan akaryakıt miktarı ikiye katlandı”

TAK

«Κτίζοντας μία πολιτιστική γέφυρα επικοινωνίας»

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de halk yarın sandık başında gidecek

Voice Kıbrıs Haber