FeaturedKIBRIS

“Aşılama merkezleri 6 ilçe ve 6 bucak olarak düzenlensin”

ahmet latif
Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, Sağlık Bakanlığı yetkililerine çağrıda bulunarak “5 merkez olarak açıklanan aşılama yerlerimizi bir daha gözden geçirerek, bu uygulamayı 6 İlçe ve 6 bucak da yapılacak şekilde düzenlemenizdir” dedi.
Latif’in açıklaması şu şekilde:
“Sevgili Sağlık Bakanlığı yetkililerine bir kez daha açık çağrıda bulunuyoruz…
Yerel bulaşın artış gösterdiği bu günlerde 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza uygulanacak olan Covid-19 aşısını 5 merkezde aşılama uygulaması yapılacağı duyurusu yapıldı. Beldemiz Akdoğan’da 24 saat hizmet verebilen ambulans hizmeti olan sağlık ocağımız mevcut. Bu uygulamanın belde ve bölge vatandaşlarımızı için sağlık ocağımızda yapılması vatandaşlarımızın yaşayacağı başta ulaşım sıkıntısı olmak üzere diğer sıkıntıları azaltacaktır. Aşı sonrası oluşabilecek herhangi bir komplikasyon için, hızlı müdahale yapılabilmesi açısından da gerekli görülmesi halinde sağlık ocağının güçlendirilmesi önem arz etmektedir.
Sizlerden ricamız 5 merkez olarak açıklanan aşılama yerlerimizi bir daha gözden geçirerek, bu uygulamayı 6 İlçe ve 6 bucak da yapılacak şekilde düzenlemenizdir. Bu şekilde yapılacak uygulamayla, hem daha hızlı, hem de vatandaşlarımız ve belediyelerimiz açısından, daha rahat bir şekilde aşılama uygulamasının yapılabileceğidir. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha bu zorlu süreçteki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.”
Voice of the Island

Benzer Haberler

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK

Güney’de kanser hastasını tedavi gördüğü merkezden kovdular

TAK

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçti

TAK

Altın fiyatlarında düşüş!

NTV

Sahte diplomadan tutuklanan Remziye Seven’in evinde gizli ibareli belgeler bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Ege Denizi’nde deprem!

AA