FeaturedKIBRIS

Arıklı “Toplu taşımacılık izni vermedim”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, toplu taşımacılık konusunda kendisinin bugüne kadar hiç izin vermediğini, verilen bazı izinlerin de iptal edildiğini söyledi.

Arıklı, şu anda bir yasal düzenleme yapıldığını ve izinlerin hangi kriterlere göre verileceğinin yeniden belirleneceğini belirtti.

Meclis’te konuşan Arıklı, Taşımacılık ve T izinleriyle ilgili eleştirilere de değindi. Arıklı, İtiraz Kurulu’nun bağımsız bir kurul olduğunu belirterek, görev ve yetkilerini sıraladı. İtiraz Kurulu’nun 3 konuda izin verdiğini, bunların taşıma ve T izinleri ile alakası olmadığını dile getiren Arklı, İtiraz Kurulu’nun her toplantısının ardından doğru olmayan söylemler yapıldığını kaydetti ve CTP Genel Başkanının da bu konulara atladığını söyledi.

Taşımacılık işi yapan herkesin izin alması gerektiğini dile getiren Arıklı, bu işlerin birilerinin tekelinde olmaması gerektiğini belirtti.

Toplu taşımacılığın realite olduğunu ve bazı kişilerin bu işten ciddi rant sağladığını dile getiren Arıklı, bu işi yapan kişilere izin verilmesi gerektiğini kaydetti.

Toplu taşımacılık konusunda kendisinin bugüne kadar hiç izin vermediğini, verilen bazı izinlerin de iptal edildiğini kaydeden Arıklı, şu anda bir yasal düzenleme yapıldığını ve izinlerin hangi kriterlere göre verileceğinin yeniden belirleneceğini belirtti.


Benzer Haberler

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Restoranda yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Uyuşturucu hapları Türkiye’den KKTC’ye satmak için getirdiler

Voice Kıbrıs Haber