FeaturedKIBRIS

Arıklı “Meclisi bu tip şovlara alet ettiniz. Yazıklar olsun” diyerek, salonu terk etti

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurul’nda Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın konuşması sırasında seyirci locasında “Ahmet Ünsal görevden alınsın” yazılı pankart açıldı. Arıklı, “Meclisi bu tip şovlara alet ettiniz. Yazıklar olsun” diyerek, salonu terk etti. Arıklı ile birlikte hükümet mensubu bakan ve milletvekilleri de bir süreliğine salondan ayrıldı.

Aktivistler, “Ahmet Ünsal Görevden Alınsın” pankartı açtı.

Meclis Genel Kurulu Salonu’nda dinleyici olarak bulunan bir grup aktivist Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal’ın görevden alınmamasını protesto etti. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın kürsüde konuşma yaptığı sırada, aktivistler “Ahmet Ünsal Görevden Alınsın” pankartı açtı.

Pankartın açılmasının ardından aktivistler, Meclis’teki güvenlik tarafından salondan dışarıya çıkarıldı.

“Ahmet Ünsal görevden alınsın” yazılı pankart açılıp, protesto gösterisi yapılması nedeniyle Arıklı, “Bu şov için bu ortamı hazırladınız. Tebrik ediyorum sizi. Güle güle kullanın. Bundan sonra artık Meclis’te bu protestolara şahit olacaksınız… Meclis’i bu tip şovlara alet ettiniz, yazıklar olsun size” diyerek, kürsüden indi ve salondan çıktı. Arıklı ile birlikte hükümet mensubu bakan ve milletvekilleri de bir süreliğine salondan ayrıldı.

Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe ise, 62’nci madde tahtındaki konuşmalar tamamlanmadan Sayıştay Komitesi’nin raporlarına geçmeyeceğini söyledi.



Benzer Haberler

Kıbrıs Rum Bakanlar Kurulu Kıbrıslı Türklere yönelik yeni kararları görüşüyor

KHA

2 yerli, 2 ithal ürün imha edildi!

TAK

Kıbrıs’ta kahve fiyatları düştü

KHA

Girne’de Çinli çete çökertildi!

Voice Kıbrıs Haber

72 yaşındaki doktor 52 bin Euro dolandırıldı

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA