FeaturedKIBRIS

Alkollü sürücü görev başındaki iki polis memuruna çarptı!

Lefkoşa – Gazimağusa bölünmüş anayolunda bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında, alkollü sürücünün görev başındaki çarptığı 1 polis memuru hayatını kaybetti, diğer polis memuru ise yaralandı.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde:

05.08.2023 tarihinde, saat 00:05 sıralarında, Lefkoşa – Gazimağusa bölünmüş Anayolunun, Tantura kavşağının yaklaşık 200 metre gerisinde, Bülent GÜNER (E-44), 225 mlgr alkollü içki tesiri altında ve yönetimindeki JM 050 plakalı araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyredip, daha önceden gerisinde Fatih DOĞAN yönetimindeki TLL 110 plakalı taksi aracın, uzun farları yandığından, ayni istikamette seyreden PM Oytun ÇAKIR yönetimindeki LP 232 plakalı araç ile TLL 110 plakalı aracın sol şerit içerisinde gerisinde durup PM Coşkun KÜÇÜK ile birlikte sağ şerit içerisinden sürücüsünü ikaz ettiği sırada yine sağ şerit içerisinde seyreden ZPD 540 plakalı aracın arasından dikkatsizce geçmeye çalışması sonucu sağ şerit içerisinde yaya olarak bulunan PM Oytun ÇAKIR ve PM Coşkun KÜÇÜK’e çarpmıştır.

Kazada yaralanan Oytun ÇAKIR ve Coşkun KÜÇÜK Gazimağusa Devlet Hastahanesine kaldırılmış ancak Oytun ÇAKIR yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Coşkun KÜÇÜK ise yapılan müdahalenin ardından Nöroloji Servisinde tedavisi devam etmektedir.

Bülent GÜNER tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

OYTUN ÇAKIR BİR HAFTA ÖNCE DE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Akçay Muhtarlığı sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığında, Çakır’ın 1 hafta önce de annesini kaybettiği ifade edildi.

Muhtarlığın açıklaması şu şekilde:

Daha 1 hafta önce annesini Seval ablamızı kaybeden Oytunumuzu kaybettik. Çok üzgünüz.

Görevi başında trafik denetimi yapan iki polisimize bir aracın çarpması sonucu Oytun Çakır kardeşimizi kaybettik.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı,polis teşkilatımızın ve halkımızın başı sağ olsun. Allah ailesine sabır versin, yaralı polisimize acil şifalar dilerim.

POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞSAĞLIĞI

ACI KAYBIMIZ

Personelimiz, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Oytun ÇAKIR’ı, bu akşam Gazimağusa’da meydana gelen elim trafik kazası sonucu kaybettik. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, yaslı ailesine başsağlığı, sabır ve metanet dileriz. Teşkilatımızın başı sağolsun.
Ayrıca, aynı kazada yaralanan bir diğer Meslektaşımız Polis Memuru Coşkun KÜÇÜK’e de acil şifalar dileriz.


Benzer Haberler

Hristodulidis Guterres’in 3’lü ya da 5’li görüşme önerdiğini savundu

TAK

ABD’de Republic First Bank kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Savaşan, “Health Tourism Expo-Bakü” açılışında KKTC’yi temsilen konuşma yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Voice Kıbrıs Haber

DAÜ: “DAÜ İletişim Fakültesi Yüksek Lisans Programı ilk 5’te yer aldı”

Voice Kıbrıs Haber