FeaturedSpor

Aksa Süper Lig’den bazı takımlar sporcu ve yönetici isimlerini taşıyacak formalarla sahaya çıkmaya hazırlanıyor

Aksa Süper Lig’den bazı takımlar Türkiye’deki büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden sporcu ve yönetici isimlerini taşıyacak formalarla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Mağusa Türk Gücü’nün ardından Göçmenöy Kulübü de A ve A2 Takımı oyuncularının sezon sonuna kadar depremde hayatını kaybeden yönetici Amaç Arnavutoğlu’nun fotoğraf ve ismini taşıyan formalarla sahaya çıkılacağını açıkladı.

Futbolcular, Amaç Arnavutoğlu’nun fotoğrafının bulunduğu kırmızı renkli tişörtle ısınacak, takım maçlara siyah renkli formayla çıkacak.

Diğer yandan, China Bazaar Gençlik Gücü de ligin ikinci devresinde ağırlıklı “Melekler Takımı” temalı ve sporcuların isimlerinin de yer aldığı beyaz formalarla sahaya çıkacak. Kulüp konuyla ilgili duyuruyu sosyal medya hesabından görsel paylaşımla yaptı.

Süper Lig lideri Türk Gücü’nde yönetim geçtiğimiz günlerde Mağusa Türk Maarif Koleji’nin logosunun bulunduğu siyah renkli formalarla maçlarını oynayacağını açıklamıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Mağusa Türk Maarif Koleji deprem şehitlerimizin anısına 2022/2023 yılı Aksa Süper Lig, Northernland Kıbrıs Kupası, Aksa A2 ve Asbuzu U16 ‘da oynayacağımız tüm karşılaşmalara siyah ve onların isimlerini taşıyan formalarla mücadele edeceğimizin kararını üzüntü ile aldık. Her bir futbolcumuz depremde kaybetmiş olduğumuz Melekler takımındaki iki ismin ve Mağusa Türk Maarif Koleji’nin logosunun bulunduğu siyah renkli formalarla maçlara çıkacak” ifadeleri de kullanılmıştı.


Benzer Haberler

15 Temmuz darbesi okul genelgesinden çıkarıldı

TAK

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK

Güney’de kanser hastasını tedavi gördüğü merkezden kovdular

TAK

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçti

TAK

Altın fiyatlarında düşüş!

NTV

Sahte diplomadan tutuklanan Remziye Seven’in evinde gizli ibareli belgeler bulundu!

Voice Kıbrıs Haber