FeaturedKIBRIS

Abdullah Korkmazhan adaylık başvurusunu yaptı

Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Korkmazhan ve mücadele arkadaşları bugün saat 13:30’da Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’na adaylık başvurusunu yaptı.

Başvurunun ardından Korkmazhan tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Hep birlikte bir yola çıkıyoruz. Adaylığımızı bugün resmen bildirdik. Adayız çünkü inat ediyoruz. Bu memlekette insanca bir yaşamı mümkün kılacağız. Bu memlekette demokrasiyi, barışı, insan haklarını, federal çözümü mümkün kılmak noktasında inat ediyoruz.

Saray rejiminin ve buraya atadığı kayyumların bu köhnemiş düzenine karşı, Kıbrıslıtürk toplumunun iradesi temelinde yaşamı mümkün kılmak için inat ediyoruz.

İnat ediyoruz. Mücadele edeceğiz. Asla mücadeleden geri durmayacağız. Her alanda mücadele edeceğiz.

Buradan atanmış kayyumlara seslenmek istiyorum. İki elimiz yakanızda olacak. Bugüne kadar mücadele verdiğimiz gibi meclis kürsüsünde de, meclis içerisinde de, meclis dışarısında da, hayatın her alanında mücadeleyi büyütmeye devam edeceğiz. Çünkü bu memleket bizimdir.

Yabancı olmadığımız, kendimizi ait hissettiğimiz, tüm özgürlüklerimizi doyasıya yaşayacağımız bir memleket istiyoruz. Ve şunun altını çizmek istiyorum: mutlaka kazanacağız arkadaşlar. Biz kazanacağız. Kıbrıslıtürk demokrasi ve irade güçlerinin desteği ile bu mücadeleyi hep birlikte ileriye taşıyacağız.

Tüm basın emekçilerine ve bu yolu birlikte yürüyeceğimiz mücadele arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber