FeaturedKIBRIS

7 yaşındaki çocuğun kafasına kamyondan atılan taş çarptı!

Haravgi ve diğer gazetelerde yer alan bir haberde, babasının kullandığı araçta yolcu olarak bulunan 7 yaşındaki bir kız çocuğunun kafasına, karşı yönden gelen kamyonun yanlarından geçtiği sırada yoldan fırlayan bir taş parçasının çarptığını ve kız çocuğunun başından ciddi şekilde yaralandığını yazdı.

Taş parçasının ön camı kırarak hızla çocuğun başına çarptığını ve bunun sonucunda çocuğun kafatasında kırık ve beyninde kanama meydana geldiğini kaydeden gazete, çocuğun Limasol Genel Hastanesine kaldırıldığını ve tedavisinin sürdüğünü ekledi.

Öte yandan Güney Kıbrıs’ta dün akşamüzeri merkezi cezaevinde meydana gelen bir olayda, adam öldürmekten 17 yıl hüküm giymiş Arap kökenli bir mahkûmun, hücresini değiştirmedikleri için kendini yakmaya çalıştığı haber verildi.

Mahkûmun önce şiltesini ateşe vermeye çalıştığı, başarılı olamayınca kıyafetlerini çakmakla ateşe verdikten sonra kendini bunların üzerine attığını yazan Fileleftheros, mahkûmun el ve ayaklarından yaralandığını, aynı zamanda duman solduğundan ötürü solunum problemleri yaşadığını ifade etti.

Haberde, hastaneye kaldırılan mahkûmun durumunun ciddi Ancak hayati tehlikesi olmadığı kaydedildi.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK