FeaturedKIBRIS

3 trafik kazasında da sürücüler alkollü: 4 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı!

Dün ve bugün gerçekleşen 3 trafik kazasında da sürücülerin alkollü olduğu bildirildi. Polis açıklamasında 4 kişinin yaralandığını ve 2 kişinin de tutuklandığını kaydetti.

Yapılan açıklama şu şekilde:

01.02.2024 tarihinde, saat 23:00 sıralarında, Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde bulunan Haspolat Çemberi mevkiinde, Seyfi BEYAZLAT (E-27) 90 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki ER 662 plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiğ sırada, dikkatsizce çembere giriş yapması sonucu direksyon hakimiyetini kaybederek çemberi çevreleyen bordür taşlarına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.

02.02.2024 tarihinde, saat 00:10 sıralarında, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, Aslı ARIBAŞ (K-26) 421 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki MB 049 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun güney kısmından dışarıya çıkmış ve kaldırım ile bir kafe önünde bulunan masa sandalye ve işletmenin vitrin camına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve araçtaki yolcu Enise ATAM (K-25), kaldırıldıkları Girne Dr. Akciçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olmuşlardır. Araç sürücüsü Aslı ARIBAŞ tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

02.02.2024 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, Simge ŞİRİN (K-27) 428 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki KK 140 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve trafik yoğunluğu nedeniyle yavaşlayan Mehmet ÖNAL (E-47) yönetimindeki TPF 953 salon aracın arka kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan TPF 953 plakalı araçtaki yolcular Yasemin ŞENAL (K-55) ile Özlem ŞENAL (K-32), kaldırıldıkları Girne Dr. Akciçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olmuşlardır. KK 140 plakalı araç sürücüsü Simge ŞİRİN tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Voice Kıbrıs Haber

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber

278 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki 2 araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da uyuşturucu: 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

3 metre yükseklikten kayalıklara düşen şahıs yaralandı

Voice Kıbrıs Haber