FeaturedKIBRIS

3 kaza: 2 kişi yaralandı, 1 sürücü tutuklandı

Polis, dün ve bugün gerçekleşen üç trafik kazasında 2 sürücünün yaralandığını, bir sürücünün alkollü olduğunu ve tutuklandığını kaydetti.

Polisin kazalarla ilgili açıklaması şu şekilde:

06.03.2024 tarihinde, saat 07:30 sıralarında, Serhatköy-Gayretköy Anayolu üzerinde, Yasemin BENGİSOY (K-30) yönetimindeki PR 166 plakalı salon araç ile Gayretköy istikametine doğru seyrettiği sırada sola meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmiş ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan Seyfettin İNECİ   (E-64) yönetimindeki TDH 623 plakalı otobüsün sağ ön kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan PR 166 plakalı araç sürücüsü Yasemin BENGİSOY, kaldırıldığı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sol kolunda kırık teşhisi nedeniyle, Ortopedi Servisinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

06.03.2024 tarihinde, saat 20:00 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Hasan YAĞCI (E-38) yönetimindeki RD 960 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Alperen NEFTCİ (E-36) yönetimindeki UK 925 plakalı salon aracın arka kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. RD 960 plakalı araç sürücüsü Hasan YAĞCI, sürüş ehliyeti iptal olduğu halde araç kullandığı için tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

07.03.2024 tarihinde, saat 03:30 sıralarında, Kalkanlı’da O.D.T.Ü yolu üzerinde, Selen Doğa TUNA (K-23) 229 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki PH 539 plakalı salon araç ile Üniversite istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve toprak sete çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü, kaza yerine gelen ambulansta ayakta yapılan tedavisinin ardından tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

‘Başarı, Mağusa ve Lefke inisiyatiflerinindir’

Voice Kıbrıs Haber

Girne Belediyesi Oda Orkestrası konser verecek

Voice Kıbrıs Haber

Erdoğan adadan ayrıldı

Voice Kıbrıs Haber

Denetimlerde 5 kişi tutuklandı!

Dövizde son durum

Euro Grubu’nun yeni başkanı seçildi