FeaturedKIBRIS

2021 Genç Girişimcilik ve Liderlik Programı’na başvuru 25 Nisan’a kadar uzatıldı

Kıbrıs’taki ABD Büyükelçiliği, ortaokul öğrencileri için Gençlik Girişimcilik ve Liderlik programı için başvuruları kabul etmeye devam ettiğini duyurdu. Programa olan yoğun ilgi nedeniyle şu anda 15-16 yaş aralığı için başvuru kabul edildiği ve başvuru tarihinin, 25 Nisan saat 23.59’a kadar uzatıldığı açıklandı.

Genç Girişimcilik ve Liderlik Programı, iki yaş grubundan oluşuyor. Buna göre ilk grup 12-14 yaş aralığını, diğer grup ise 16-18 yaş aralığını kapsıyor.

Temmuz ayında başlayacak olan sanal programlar, sekiz gün boyunca ve günde iki saat seklinde devam edecek. Buna göre Kurs A, 16-18 yaşları arasındaki 14 öğrenciye kadar sekiz günlük ders programını kapsıyor. Dersler, 15:00 – 17:00 (Kıbrıs saati) saatleri arasında yapılacak Kurs B, 12-14 yaşları arasındaki 14 öğrenciye kadar sekiz günlük ders programını kapsıyor. Dersler, 15.00 – 17:00 (Kıbrıs saati) saatleri arasında yapılacak.

Her kurs, öğrencilere yeni sosyal girişimciliği geliştirmek için gruplar halinde çalışma fırsatı sağlayacak. Prestijli bir ABD üniversitesinden bir eğitimcinin öğrencilere bu süreçte rehberlik edeceği, iş liderliği, pazarlama, araştırma, finans, etik konular ve strateji ile ilgili temel kavramları ve bunların ekip projesine nasıl uygulanacağını öğretilecek

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Döviz piyasaları düşüşte

Voice Kıbrıs Haber

“Korolar Mağusa’da tınlıyor” şöleni cuma akşamı yapılıyor

TAK

Tatar “Egemenliğimiz kabul edilmeden Kıbrıs konusunda görüşme yapmayacağız”

TAK

Engelliler, Engelliler Haftası etkinliklerini siyah çelenkle başlatıyor

TAK

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Barlasoğlu oldu

TAK

Creditwest Bank 30 yaşında

Voice Kıbrıs Haber