FeaturedKIBRIS

2 kişi darp edildi, 3 kişi tutuklandı!

Çayırova’da çıkan kavgada 2 kişi darp edilirken, 3 kişi tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre dün saat 21:30 sıralarında, Çayırova’da, aralarında yaşanan tartışma sonucu 46 yaşındaki şahıs 234 miligram alkollü içki tesiri altında, 27 ve23 yaşındaki şahıslar bir taraf olup, diğer taraf olan 37 yaşındaki şahıs ile vücutlarının muhtelif yerlerine vurup kavga ettikleri sırada, aldığı darbeden dolayı 37 yaşındaki şahsın burun kemiği kırıldı.

Ayrıca, 23 yaşındaki şahıs olay yerinde bulunan 36 yaşındaki şahsın  yüzüne yumruk vurmak suretiyle de adı edileni ciddi şekilde darp etti. 37 yaşındaki şahıs kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı. 3 kişi ise tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

Öte yandan 19 Kasım tarihinde, Lefkoşa’da meydana gelen dolandırıcılık olayında zanlı olarak tutuklu bulunan 28 yaşındaki şahsın, 3 Kasım  tarihinde tasarrufunda bulundurduğu cep telefonu kulaklığı ve akıllı saati, aynı yöntemle bir şahsa beyanda bulunduktan sonra konu ürünleri beyanda bulunduğu şahsa 200 ABD doları karşılığında satmak suretiyle, söz konusu şahsı dolandırıp sahtekarlıkla para temin edildi.

Bahse konu şahıs tutuklu olup, soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK