FeaturedKIBRIS

Young Professionals CyprusVirtual Lions Kulübü, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından tescillendi

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından tescillenen ve Kuzey Kıbrıs’ta Dernekler Yasası gereğince kayıt sürecini başlatan Young Professionals CyprusVirtual Lions Kulübü, sosyal farkındalık, eğitim ve kültür dalında ihtisas kulübü olarak hizmet verecek.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Young Professionals CyprusVirtual Lions Kulübü, açlıkla mücadele, çevre, çocukluk çağı kanseri, diyabet ve göz sağlığına ek olarak, New Voices, LQ – Sosyal Duygusal Öğrenme Yaşam Becerileri Eğitim Programı (SEL), Alzheimer, cinsiyet eşitliği, insan hakları, LGBTQ+ hakları, mülteci hakları, sağlık ve küresel barış konularında sosyal farkındalığa dikkat çekecek çalışmalar yürütecek. Cyprus Virtual Lions Kulübü ayrıca, kültürel ve eğitim odaklı iki toplumlu aktivitelere de öncelik verecek.

Kurucu Başkanlığını Lions Undistricted area of Cyprus İhtisas Kulüpleri Koordinatörü Fikret Şendil, Kurucu Sekreterliğini ise Arda Çileker’in üstlendiği Young Professionals Cyprus Virtual Lions’ın yirmi kurucu üyesi bulunuyor.

Mağusa Mesarya ile Nicosia New Generation Lions Kulüplerinin sponsorluğunda kurulan derneğe iki yıl boyunca İnanç Genç ve Anıl Meryem Altuğ Bilir, Rehber Lion olarak yardımcı olacak, Selda Şafak ise deneyimleriyle destek verecek.

Logosu Nicosia New Generation Lions Kulübü Kurucu Üyesi, Yüksek Mimar Kemal Kasapoğlu tarafından hazırlanan derneğin kurucu üyeleri ise; Arda Çileker, Kerem Teralı, Fırat Borak, Fikret Şendil, Selda Şafak, Esma Eroğlu, İsmail Bayramoğlu, Nur Dericioğlu, Sevi Baytin, Gül Gedik, Sevilay Gündeş, Doğuş Hürdoğanoğlu, Senem Hürsöz, Gözde Kemal, Hilmiye Kumbur, İrem Özçay, Ayşe İlayda Saygıner ve Yasemin Tözün.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK