FeaturedKIBRIS

Bu yılbaşının en çok kazananı Kıbrıs

Yılbaşı turizmi için açıklama yapan ETS Tur Genel Müdür Yardımcısı Suat Özbek ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık yeni yıl kutlaması için Kıbrıs’ı işaret etti.  

 “Tarkan, Ebru Gündeş gibi ünlülerin yılbaşındaki adresi, Kıbrıs.”

ETS Tur Genel Müdür Yardımcısı Suat Özbek “Yurt dışında Paris, Prag, Budapeşte, Roma, Floransa, Venedik yoğun talep görüyor. Yine Belgrad yeni talep gören lokasyonlardan biri. 3 günlük tatil olduğu için yakın destinasyonlara ilgi arttı. Kıbrıs’ta da dolulukların çok yoğun olduğunu görüyoruz. Bütün otellerde konser ve eğlence programı var. Tarkan, Ebru Gündeş, Muazzez Ersoy gibi sanatçı programları olan yerlerde ufak tefek boş yerler var ama bu hafta dolar.” dedi.

Kış dönemi olması nedeniyle Antalya ve sahil bölgelerindeki otellerin önemli bölümünün kapalı olduğuna işaret eden Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, sınırlı sayıda açık olan tesislerin büyük bölümünün yılbaşında iç pazar ve bir miktar da dış pazarla birlikte dolacağını söyledi. Kıyılardaki hareketliliğin yanı sıra kayak merkezleri ve kaplıca bölgelerinde hareketlenme olduğunu vurgulayan Osman Ayık, şöyle dedi: 

“Bazı kayak merkezlerinde henüz kar yok. Bu yılbaşının en çok kazananı; Kıbrıs olacak. Kuzey Kıbrıs’taki işletmelerin ünlü sanatçılı programları nedeniyle yoğun ilgi var. Tatilin 3 gün olması da büyük bir avantaj. Dolayısıyla otellerin büyük kısmı dolu olacaktır, en azından yılbaşı akşamı dolu olurlar,”


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK