FeaturedKIBRIS

“Yılbaşında halkımızın alım gücünü düşünüyoruz”

E’ler Group of Companies bünyesinde E’ler Hindi olarak faaliyetlerine aralıksız devam eden firma, 2009 yılında başladıkları hindicilik sektörüne her geçen yıl yenilikler katarak faaliyetlerine devam ediyor.

Kurulduğu günden bugüne her zaman halkın yanında olan ve halkı düşünür bir politika ile üretimine devam eden firma, bu sene hindi etinin her türlü parça çeşitleri tüm seçkin marketlerin reyonlarında yer alıyor.

E’ler Group of Companies direktörü Erçin Çoban yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Halka dünyanın en sağlıklı et çeşitlerinden biri olan hindi etini sunmanın haklı gururunu yaşayan firmamız, yılbaşının yaklaşması nedeniyle de yine halkımızı düşünür bir politika izleyerek fiyatlarda bazı değişikler yapıyor.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan döviz dalgalanması ve sonrasında artan döviz nedeni ile tüm sektörlerde olduğu gibi hayvancılık sektöründe de tüm girdi (hammaddeler) maliyetlerindeki artışdan dolayı fiyatlara zam yapmıştık.

Sonrasında dövizde yaşanan düşüş bizlere üretimde ayni oranda yansımamasına rağmen, Christmas ve yılbaşının da yaklaşıyor olmasından dolayı, halkımızın alım gücünü de tekrar gözden geçirmemize ve neticesinde de bütün hindi fiyatında bir indirime gitme gereksinimi duyduk.

Pazartesi’nden itibaren de bütün hindi fiyatlarımız tüm perakende satış noktalarında 31.95 ₺’den halkımızın tüketimine sunulacaktır.

2019 yılı içerisinde de işlenmiş ürünleri de faaliyete geçirip, ürün yelpazesini büyüterek halkımıza hizmete devamedeceğiz.

E’ler Hİndi olarak kurulduğumuz günden bugüne halkımızın desteğini hep yanımızda hissederek, duyduğumuz güven ve destekten ötürü tüm Kıbrıs halkına teşekkürü bir borç biliyoruz.

Bu sorumluluk ile de yerli üretimin hem halkımız yararına, hem de devletimizin yaşamasının ne anlama geldiğinin üzerimizdeki sorumluluğu arttırdığının bilinci ile yolumuza emin adımlarla devam ederken, bundan sonra da bu bilinç ile hem halkımız için hem de ülkemiz ekonomisi için çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.”

 


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber