FeaturedKIBRIS

“Yetkililer televizyon konuşmalarında mangalda kül bırakmıyor”

HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu Meclis’teki konuşmasında, görünmez bir hükümetin olduğu bir meclis olduğunu, nisabı muhalefetin sağladığını savunarak, hükümet yetkililerinin televizyonlardaki konuşmalarında ise mangalda kül bırakmadığını iddia etti.

Halkın şikayetlerini kendilerine söylediğini ileri süren Manavoğlu, Başbakan Saner’in dünyada denenmeyen bilekliğin ülkede kullanıldığını söylemesini eleştirdi. “Bu konuda övünmeye ne gerek var” diye soran Manavoğlu, ibadetlerin 3’te 1 şeklinde yapılmasının nasıl denetleneceğini sordu ve bunun yasaklanmamasını eleştirdi.

Hükümetin güven veren kararlar alması gerektiğini kaydeden Manavoğlu, ciddi denetleme mekanizmalarının da işletilmesinin önemine vurgu yaptı. İleri sürdüğü “Kayıp Ekonomi Bakanı”nın dünyanın farkında olmadığını savunan Manavoğlu, Rum kesimi ile günübirlik geçişlerin açılmasının önemli olduğunu kaydetti. KKTC, Güney Kıbrıs ve Türkiye’deki test oranlarına işaret eden Manavoğlu, Güney ile KKTC’de hastalığın aynı oranda seyrettiğini belirtti ve kara kapılarının açılmasıyla çarşının hareketlenebileceğini ifade etti. Manavoğlu, ülkeye az riskle para nasıl gelebileceğinin üstünde durulmasını gerektiğini söyledi.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber