FeaturedKIBRIS

“Yeni Ercan Havalimanı, ülkemize gelen misafirleri modern ve konforlu şekilde ağırlayacak”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Yeni Ercan Havalimanı’nın açılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Ataoğlu açıklamasıda şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Yeni Ercan Havalimanı’nın açılış törenindeydik.

Yeni Ercan Havalimanı, ülkemizin turizm ve kültür alanlarındaki gelişimine önemli bir katkı sağlayacak. Halkımız başta olmak üzere, dost ülkelerden gelen misafirlerimizi daha modern ve konforlu bir şekilde ağırlayacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.

Ülkemiz için önemli bir kilometre taşı olan Yeni Ercan Havalimanı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin turizm ve ekonomi alanındaki ivmesini daha da yukarılara taşıyacak.

Yeni Ercan Havalimanı’nın hizmete açılmasıyla birlikte ülkemize gelecek olan turistleri en iyi şekilde ağırlayacağımızdan eminim.

Açılış törenine katılan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve heyetine teşekkür ederim. Yeni Ercan Havalimanı’nın ülkemize hayırlı olmasını dilerim.”


Benzer Haberler

257 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Ailesini aramak için ödünç aldığı telefonu vermeyen şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Narenciye bahçesinde iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber

4 kişi yaralandı, 3 sürücü tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Arif Akkeleş’in ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Amaç asgari ücreti haziran ayına sarkıtmaksa bunu asla kabul etmeyeceğiz”

TAK