FeaturedKIBRISKültür Sanat

“Yegane Aşk” Tanıtım Gecesi ve Sergisi BRT 1 ekranlarında yayınlanacak!

Kıbrıslı genç sanatçı Kemal B. Caymaz’ın yazıp resimlediği SAFİR Serisinin ikinci kitabı “Yegâne Aşk”ın amazon ve Işık kitabevi tarafından yayınlanan ve çevirisini Esat Ulusol’un yaptığı İngilizce baskısının görücüye çıktığı Bellapais Manastırında gerçekleşen Tanıtım gecesi ve Sergisi 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat 14:00’da BRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Yönetmenliğini Kadri Esemen’nin üstlendiği programda, kurgu ve Montaj Kemal B. Caymaz ve Berk Karkutoğlu tarafından yapıldı. Yine Programda özel olarak çalınacak “Kozan Marşı” genç müzisyen Deniz Amcazade tarafından aranje edildi.  Hatice Tezcan’ın seslendirmesi ve Hanım Taghiyeva’nın çizimleri eşliğinde Prens Safir ve Prenses Lâl’in evlendiği “Kraliyet Düğünü” sahnesi de izleyicilere sunulacak.

Ayrıca Kıbrıs Kağıt Sanatçılarının kitaptan esinlenip ürettiği eserlerin yer aldığı sergiden görüntülerin yanı sıra Kemal B. Caymaz, Esat Ulusol, Gökçe Keçeci, Raif Kızıl, İnci Kansu, Mehmet Kansu, İsmet Tatar ve Emel Samioğlu gibi genç ve usta isimlerin özel röportajları da izleyicilerle buluşacak.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA