FeaturedKIBRIS

YDP’de Genel Sekreterlik görevine oy birliği ile Talip Atalay seçildi

Dün akşam toplanan YDP Parti Meclisi Genel Sekreterlik görevine oy birliği ile Lefkoşa Milletvekili Talip Atalay’ı seçti.

Parti Meclisinde konuşan Genel Başkan Erhan Arıklı yaptığı hizmetlerden dolayı eski Genel Sekreter Enver Öztürk’e teşekkür etti. Öztürk’ün Bayındırlık Ulaştırma Bakanlık Müsteşarı olması dolayısı ile görevinden istifa ettiğini belirten Arıklı, bayrağı devralan Talip Atalay’ın çıtayı daha ileri noktalara götüreceğine emin olduğunu söyledi. Atalay’ın Partiyi yerel seçimlere hazırlayacağını söyleyen Arıklı; ” Partimizde artık bir huzur ortamı var. Allah huzurumuzu bozmasın” dedi.

Toplantıda konuşan Enver Öztürk, YDP’nin kendisine bir başka görev vermesi dolayısı ile mecburen bu görevi bıraktığını söyleyerek, “Yeni Genel Sekretere yardımcı olmak boynumuzun borcudur” dedi.

Oy birliği ile Genel Sekreter seçilen Prof. Dr Talip Atalay ise yaptığı teşekkür konuşmasında görevinin bu partiyi büyütmek, küskünlükleri kırgınlıkları ortadan kaldırmak olduğunu belirterek gece gündüz çalışacağını söyledi. Atalay 8-10 Milletvekili çıkaracak partinin çeşitli iç ve dış faktörlerle ancak 2 Vekil çıkarmasının üzüntü verici olduğunu söyleyerek; “Sorumluluğumun farkındayım. Bana güvenin” dedi.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK