FeaturedKIBRIS

“Yazık oldu, Kıbrıs konusu belirleyici olmamalıydı”

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi toplantısı tamamlandı. Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane’de 13.30’da başlayan ve yaklaşık 1.5 saat süren toplantı sonrasında Başbakan Faiz Sucuoğlu basına açıklamalarda bulundu.

CTP’YE ELEŞTİRİ…”YAZIK OLDU, KIBRIS KONUSU BELİRLEYİCİ OLMAMALIYDI”

CTP’yi elini taşın altına koyamamakla eleştiren Sucuoğlu, “Eğer CTP elini taşın altına koyma kararlılığı göstermiş olsaydı farklı olurdu” dedi. Sucuoğlu, CTP ile samimi ve açık bir şekilde görüşlerini paylaştıklarını ancak CTP’nin Kıbrıs meselesiyle kendini bağladığını belirtti.

Kıbrıs meselesinde şu an bir durağanlık olduğunu  belirten Sucuoğlu,  “’Bırakın Kıbrıs meselesini gelin hep birlikte vatandaşın derdini,  ekonomiyi çözelim vatandaşın önünü açalım’ dedik ama  Kıbrıs konusundan dolayı olmadı, Kıbrıs konusu belirleyici olmamalıydı” diye konuştu.

CTP ile diğer iç konularda birkaç konu dışında hemen hemen aynı görüşü paylaştıklarını, aynı fikirde olmadıkları konulardan birinin Euro konusu olduğunu ifade eden Sucuoğlu, bu konuda ise bir çalıştay yapma önerisinde bulunduklarını ve eğer CTP’nin önerdiği konu halkın önünü açacak bir konuysa ‘hiç bir sıkıntımız yok’ dediklerini söyledi.


Benzer Haberler

Hava az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçecek

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Gardiyanoğlu “Kamuya 20 engelli daha istihdam edilecek”

TAK

Özersay “Yeni tutuklamaların yapılacağını düşünüyoruz”

TAK

KTOEÖS’ten şok eylem

Voice Kıbrıs Haber