FeaturedKIBRIS

Yavru carettalar denize ulaştırıldı

Mağusa Mesarya Lions Kulübü, geleneksel hale getirdiği 8. Caretta Caretta Etkinliğini, DAÜ SAGM – Su Altı Araştırma ve Görüntüleme Merkezi ile birlikte Zaradise Garden İskele’de gerçekleştirdi.

Seksene yakın yavru carettanın güvenli bir şekilde denize ulaştırıldığı çevre aktivitesine yerel halk ve yabancı turistlerde ilgi gösterdi. DAÜ SAGM Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burak Ali Çiçek ve araştırma ekibinin iş birliğiyle gerçekleşen caretta aktivitesi sırasında, kaplumbağaların yumurtlama süreci ve Kıbrıs adasının önemi hakkında bilgiler de paylaşıldı.

Aktiviteye Mağusa Mesarya Lions üyeleri yanı sıra, Kuzey Kıbrıs Toplumsal Hizmet Kulüpleri Federasyonu Başkanı Süheyla Üçışık Erbilen, Federasyon Başkan Yardımcısı Fisun Esatoğlu, Federasyon Onur Kurulu üyesi Ayça Palaz ve Young Professionals Cyprus Virtual Lions Kulübü Kurucu Başkanı Fikret Şendil de katılarak destek verdi. Mağusa Mesarya Lions Kulübü Başkanı Şükrü Demirbaş, dernek adına uzun yıllardır katkılarını esirgemeyen DAÜ SAGM Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burak Ali Çiçek’e teşekkür sertifikası takdim etti.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK