KIBRIS

Yatay geçiş için son başvuru 15 Eylül

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan “Arizona Üniversitesi Kıbrıs Global Kampüsü”nün yatay geçiş ile öğrenci alımlarına başladığı duyuruldu.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamada, Arizona Üniversitesi Kıbrıs Global Kampüsü’ne yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin; 1’inci, 2’inci ya da 3’üncü sınıflarda yatay geçiş yapma hakkına sahip oldukları belirtildi.

Açıklamada, tüm KKTC, TC ve yurtdışındaki tanınırlığı olan üniversitelerden yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin, yeni öğrenci adayları gibi, Arizona öğrencilerinin faydalandığı özel burs ve imkanlardan yararlanma şansına sahip olacakları ifade edildi.

SON BAŞVURU GÜNÜ 15 EYLÜL

Başvuruda bulunacak öğrencilerin, transkriptlerinin genel ortalamasının 4 üzerinden 2,5 ve üzeri olması, İngilizce yeterlilik noktasında ise IELTS’de 6.0 ve üzeri, TOEFL’da ise 70 ve üzeri puana sahip olması gerektiği belirtildi.

Son başvuru tarihinin 15 Eylül Salı günü olduğu bildirilen açıklamada, aday öğrencilerin başvuru ve detaylı bilgi için, arizona.gau.edu.tr web adresi, [email protected] mail adresi yada +90 548 855 1111 numaralı Whatsapp bilgi hattına başvurabileceği bildirildi.

(TAK)



Benzer Haberler

Hırsızlık yapan şahıs 2 yıl sonra KKTC’ye giriş yaparken tespit edildi

Voice Kıbrıs Haber

Maviş: “Okul kapasitelerinin geliştirilmesi için belediyeler daha fazla söz sahibi olmalı”

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da bir kişi sahte fatura düzenlemekten tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Av tüfeği, kimlik kartı ve tüp çaldılar

Voice Kıbrıs Haber

Hamitköy’de uyuşturucu!

Voice Kıbrıs Haber

Seyir halindeki kamyonet alev aldı

Voice Kıbrıs Haber