FeaturedKIBRIS

Yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak!

Polis, yarın prova ve yarış nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağını açıkladı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da, saat 07.00’den itibaren “Honda Trafik Işıkları Kavşağı, Altınbaş Petrol Trafik Işıkları Kavşağı ile Gönyeli Çemberi” arasında kalan yol güzergahı tören provasının biteceği saate kadar trafik akışına kapatılacak.

Açıklamada, prova süresince trafiğe açık güzergahlar da duyuruldu

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından Lefkoşa’da düzenlenecek bisiklet yarışı ve Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından Lefke’de düzenlenecek akuatlon yarışı nedeniyle yarın bazı bölgelerde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Öte yandan, Lefkoşa’daki bisiklet yarışı, 08.30 –11.30 saatleri arasında yapılacak.

Yarış, Metehan-Alayköy Çevre Yolu üzerinde bulunan Sevgi Çemberi’nden başlayacak; Alayköy Ağıllar Çemberi’nden geçilip Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu kullanılarak, Serhatköy Alt Geçidi’ne gelindikten sonra geri dönülecek ve aynı güzergah üzerinden yarışın başlangıç noktası olan Sevgi Çemberi’ne dönülecek.

Lefke’de 07.00-10.00 saatleri arasında yapılacak akuatlon yarışı ise Lefke Belediye Plajı ile Yeşilırmak köyü arasındaki yol güzergahında olacak.

Belirtilen yarış güzergahları üzerinde, sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşaklar polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacak.

Polis, sürücülere, kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları çağrısında bulundu.


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber