CoronavirüsFeatured

“Yardım yapmayı düşünen tüm kurum ve kişilere çağrımdır”

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, yardım yapmayı düşünen tüm kurum ve kişilere çağrıda bulundu.

Aktuğ sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi:

“Dün yaptığımız paylaşım sonrası aldığımız bir iki eleştiri ve birçok takdir sonrası aynı konu üzerine bir kaç cümle daha yazmak ihtiyacı hasıl olmuştur. Lapta Belediyesi olarak ihtiyaçlı ailelerimize yardım edenlerin isimlerini açıklamadık ve açıklamayacağız da. Yardım edenlere bizler sözlü ve yazılı teşekkürlerimizi ilettik. Belirtmek isterim ki; Belediye olarak ilk günden itibaren yardım taleplerini listelemekteyiz.

Bir kaç kurum ve bir kaç kişinin bireysel olarak yaptığı veya yapmaya çalıştığı yardımlar Belediyemiz ile birlikte hareket edilmediğinden doğru noktalara ulaşmamakta veya verilen noktalara tekrar tekrar verilerek diğer ihtiyaç sahiplerine haksızlık yapılmaktadır. Bizler bu süreci meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla istişare içerisinde sürdürmekte, yapılan yardımların da kayıtlarını tutmaktayız.

Yardım yapmayı düşünen tüm kurum kuruluşlara ve kişilere çağrımdır; Belediye ile iletişime geçiniz; bize ulaşan hemen hemen herkese yardım ettik ve etmeye devam ediyoruz . Hedefimiz siz yardımseverlerin katkıları ve Belediyemizin çalışmaları ile tüm ihtiyaç sahiplerimize destek olmaktır.

Unutulmamalıdir ki bu süreç kısa bir süreç olmayacaktır ve ortak noktadan kontrol edilmesiyle en üst düzeyde başarıya ulaşacaktır. Evde ve sağlıklı kalmanız temennisi ile tüm yardım severlere bir daha kendim, meclis üyelerim , muhtarlarım , çalışanlarım ve vatandaşlarım adına teşekkür ederim.”


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber