Türkiye

Yaralı tavuğunu tedavi için hastaneye götürdü…

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, yaralı tavuğunu tedavi için Samandağ Devlet Hastanesine getiren 35 yaşlarındaki bir vatandaşın sağlık personelini hayvana pansuman yapması için ikna çabası sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Samandağ Devlet Hastanesi binasına geçtiğimiz günlerde ismi öğrenilemeyen bir vatandaş elinde yaralı bir tavukla geldi. Tavuğu acil servis girişinin dışında bırakan vatandaş, görevli doktora durumu anlattı. Doktor, tavuğuna pansuman yaptırmak istediğini söyleyen vatandaşa sağlık personelini işaret ederek ‘Çocuklar ilgilensin’ dedi.

Bunun üzerine sağlık personelinin yanına giden vatandaş, hayvana pansuman yapılmasını istedi. Ancak vatandaşın tüm çabasına rağmen sağlık personeli, pansumanı yapmadı.

Hastane çalışanlarından biri tarafından cep telefonu ile görüntülenen vatandaş, sağlık personeli arasındaki sohbet, sosyal medyada hızla yayıldı. Vatandaş görüntülerde ısrarla, “Bu hayvan aslan kaplan değil. Sadece tavuk. Ne olur bu pansumanı yapsanız. İnsanlara pansuman yapıyorsunuz, ona da yapın. Burada bana müdahale yapmayın hayvanıma yapın. İnsanlar ve hayvanlar arasında fark yok.” Görevlilerin burası insan hastanesi diye ikna etmeye çalıştığı vatandaşın 2.5 dakikalık görüntüsü sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.


Benzer Haberler

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

AA

Türk bilim insanları, KKTC’de de e-sigara ve ısıtılmış ürünlerin yasaklanmasını istiyor

AA

Türkiye Ticaret Bakanlığı, İsrail’le ticaretin tamamen durdurulduğunu duyurdu

AA

Türkiye’de nisan ayı enflasyonu belli oldu

AA

Elazığ’da 4 büyüklüğünde deprem

TAK

Ağır koku gelen evden 12 ton çöp çıktı

NTV