FeaturedKIBRIS

“Yakın zamanda uyuşturucu ile ilgili analizler başlayacak”

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Bayrak Radyosu’nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Sucuoğlu, Veteriner Dairesi Laboratuvarı’nda bir buçuk aydır yapılan yoğun çalışmalar sonunda, sebze ve meyve denetimlerine yeniden başlandığını yakın zamanda uyuşturucu ile ilgili analizlerin de başlayacağını anlattı.

Trenyolu Hastanesi’nin Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin üzerindeki yükü hafiflettiğini kaydeden Bakan Sucuoğlu, randevu sistemine de değindi.
Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde randevulu sistemin bazı bölümlerde başladığını anlatan Sağlık Bakanı Sucuoğlu, ilerleyen dönemlerde tüm poliklinik hizmetlerinde randevulu sisteme geçileceğini kaydetti.

Organ bağışı konusunda yoğun ilgi olduğuna da değinen Sucuoğlu, Organ bağışının önemini vurguladı.
Bakan Sucuoğlu, Kan Bağışı Otobüsü’nün bölgelerde insanların ayağına kadar giderek, kan topladığını ve bunun da kan ihtiyacının karşılanması için ciddi katkı sağladığını anlatttı.
Kan Veri Bankası’nın oluşturulmasının önemini vurgulayan Sağlık Bakanı, ver bankası sayesinde kişilere ulaşmanın çok kolay olacağını belirtti.

Sağlık Bakanı Sucuoğlu, bir süre önce hastanenin ön kısmında bulunan ve sadece hastane doktorlarına ait olan otoparkta düzenlemeler yapıldığını da anımsattı.

Kaynak: BRT



Benzer Haberler

“Yeni zanlılar ortaya çıkabilir”

Voice Kıbrıs Haber

Kayıp Otobüs Anıtı açıldı

TAK

DAÜ 26’ncı Bahar Festivali başlıyor

TAK

Atlı “Diyalog yolunun açık tutulması için ortak tavır almalıyız”

Voice Kıbrıs Haber

32. Devlet Fotoğraf Yarışması’na 55 kişi 1091 fotoğrafla katıldı

TAK

Atan “Hayat Pahalılığı rakamları gerçeği yansıtmıyor”

TAK