FeaturedKIBRIS

Yağmur yol kapattı

Gazimağusa’da dün öğle saatlerinde bastıran şiddetli yağmur kentin bazı noktalarında su baskınlarına neden oldu.

Şiddetli yağış nedeniyle özellikle de kentin en işlek caddesi olan İsmet İnönü Bulvarı (Salamis Yolu) ve Gülseren Yolu’nun birleştiği kavşak 14.30 ve 15.00 saatleri arasında sular altında kaldı.

Kavşak üzerinde bazı araçlar sular altında kalırken, yağmurun şiddetini artırdığı bir sırada kavşak üzerinden geçen LV 690 plakalı Mini Cooper marka aracın içerisinde bulunan 2 kişi araçta mahsur kaldı. LV 690 plakalı araç, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından su seviyesinin düşmesiyle mahsur kaldığı noktadan bir çekiciyle kurtarıldı.

Şiddetli yağış nedeniyle The European Otel yanındaki çemberde ve Sanayi Bölgeleri’nde de su birikintileri oluştu. Ekipler bu bölgelere de müdahalede ederek şiddetli yağış nedeniyle ortaya çıkan sıkıntıları giderdi.

Gazetemiz KIBRIS’a konuşan Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı, şiddetli yağış nedeniyle bazı yolların yaklaşık yarım saat kapalı kaldığını söyledi.

Dürdane Acı, kapanan yolların itfaiye, polis ve Sivil Savunma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yeniden trafiğe açıldığını kaydetti. Bazı apartmanların bodrum katlarında da su baskınları meydana geldiğine değinen Acı, ekiplerin gerekli çalışmaları yaparak hayatı normale döndürdüğünü bildirdi.

 

Kaynak: KIBRIS GAZETESİ

 

 


Benzer Haberler

Evlendiği kadının erkek olduğu ortaya çıktı!

NTV

“Shakespeare’in Hayaleti” oyununa Türkiye’den davet

Voice Kıbrıs Haber

Siyasi partiler diyaloğunun 35’inci yılında 35’inci barış fidanı Ledra Palace’ta dikildi

TAK

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Dünya Göçmen Kuşlar Günü’nde etkinlik düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber

2 zanlı cezaevine gönderildi!

Voice Kıbrıs Haber