FeaturedKIBRISKültür Sanat

Winds of Rotary Konseri, Girne Amfitiyatro’da gerçekleşiyor

Kıbrıs, Almanya ve dünyanın çeşitli bölgelerinden 150 kişilik müzisyen kadrosu ile Winds of Rotary Konseri, 30 Temmuz’da Girne Amfitiyatro’da gerçekleşiyor.

Girne, 150 kişilik dev kadrosu ile sahne alacak olan Winds of Rotary Konseri’ne hazırlanıyor. Kıbrıs ve Almanya başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden müzisyenlerin dahil olduğu Winds of Rotary, 30 Temmuz Pazar günü, Girne Amfi Tiyatro’da müzik severler ile buluşuyor.

Turgay Hilmi’nin yapımcılığını üstlendiği konser; Bach, Beethoven, Andrew L. Webber ve Kamran Aziz bestelerinden oluşacak. Girne Kenti ve Almanya’nın Georgensgmünd Eyaleti kültürel iş birliğinde, Girne Belediyesi, Rotary Club of Girne Cosmopolitan ve Roth Kaymakamlığı desteklerinin yanı sıra BRT ve Genç TV medya sponsorluğunda hayat bulacak. Winds of Rotary Konseri, SOS Çocukköyü ve Kıbrıs Türk Ortopedik Engelliler Derneği yararına yapılacak.

ORKESTRA

Birbirinden eşsiz bestelerin seslendirileceği Winds of Rotary ekibinde; Turgay Hilmi, Elke Völker ve Jens Lohmüller şef olarak yer alıyor. Ayrıca Gözlem Özdeğirmenci, Eser Öktem, Zübeyde Yıldız ve Nice Kabeya’nın solistliği üstleneceği konserde; Kıbrıs Sanat’ın yetenekli müzisyenleri, LGV Nürnberg Konser Korosu ve Vox Africa Korosu da yer alıyor.

BİLET ALMAK İSTEYENLER

Girne Belediyesi Sosyal İşler Amirliği’nden verilen bilgiye göre konser biletleri www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak veya Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Girne Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme ve Sosyal Yaşam Merkezi (eski belediye binası), Beylerbeyi Muhtarlığı, Ozanköy Muhtarlığı, Doğanköy Muhtarlığı, Zeytinlik Muhtarlığı, Karaoğlanoğlu Muhtarlığı ile Lefkoşa Türk Belediyesi ve Mağusa Belediyesi’nden temin edilebileceği belirtildi. Konser bilet fiyatları ise 300 TL olarak açıklandı.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber