Teknoloji

WhatsApp yeni özelliği test ediyor: Tek cihaz iki hesap

Çoklu hesap özelliği sayesinde aynı WhatsApp uygulamasına ek hesaplar eklemek artık mümkün. Şimdilik sınırlı sayıda beta test kullanıcısının özelliği deneyebileceği, yakın zamanda herkes için kullanıma sunulacağı kaydedildi.

WhatsApp, bazı beta test kullanıcılarının uygulamaya ek hesaplar eklemesine olanak tanıyan bir özelliği test ediyor.

Bu özellikle birlikte aynı menüde farklı bir hesaba geçiş yapılabilecek. Yeni bir hesap eklediğinizde, siz çıkış yapmaya karar verene kadar bu hesap cihazınızda açık kalacak.

Bu yeni özellik, insanların özel sohbetlerini, iş sohbetlerini ve diğer sohbetlerini tek bir uygulamada tutmalarına yardımcı oluyor.

Bildirimlerle birlikte konuşmalarınızı ayrı tutacak ve farklı cihazlara veya paralel uygulamalara ihtiyaç duymadan hesaplar arasında geçiş yapmanızı olanak tanıyacak.

İKİ HESAP TEK CİHAZ

Her cihazda ayrı ayrı WhatsApp hesapları kurmak yerine, hesaplarınıza erişmek ve hesaplarınız arasında geçiş yapmak için ana cihazdaki tek bir uygulama kullanılabilecek.

Çoklu hesap özelliğini Android için WhatsApp beta sürümünün en son güncellemelerini yükleyen bazı beta test kullanıcılarının kullandığı ve önümüzdeki haftalarda daha da fazla kişiye sunulacağı kaydedildi.


Benzer Haberler

WhatsApp’a yeni özellik: İnternetsiz kullanılabilecek

NTV

X/Twitter’a erişim problemi yaşanıyor

NTV

DAÜ, “Yapay Zeka Zirvesi”ne ev sahipliği yapacak

TAK

Darbe aldıkça sertleşen malzeme geliştirildi

TRT

Çip savaşı kızışıyor

Voice Kıbrıs Haber

Apple uyardı: 92 ülkede casus yazılım tehlikesi

NTV