FeaturedKIBRIS

“Usta Fırçalar Buluşması” gerçekleşti

Lefkoşa Merit Hotel’de “Usta Fırçalar Buluşması” gerçekleştirdi. Kıbrıs’taki tüm Jotun bayilerinin ve ustalarının bir araya geldiği etkinlikte teknik ve teorik konularda eğitim verildi, eğitim sonrası uygulama teknikleri ve yöntemleriyle ilgili atölye çalışması yapıldı.

Jotun Kıbrıs Usta Fırçalar Buluşması’nın açılış konuşmasını Jotun Türkiye Satış Yöneticisi Erhan Ünlü gerçekleştirdi. Ünlü, Jotun’un 1926 yılından günümüze kadar uzanan başarılarla dolu tarihiyle ilgili kısa bilgiler verdi. “Boya dünyasının prestijli markası Jotun, 90 yılı aşan boya üretim deneyimiyle bugün dünyanın dört bir yanında faaliyet göstermektedir. Dünyanın en ünlü yapılarına rengi ve kalitesiyle imzasını atan Jotun Boya’nın referansları arasında birçok ünlü yapı bulunmaktadır; Eyfel Kulesi, dünyanın tek 7 yıldızlı oteli Burj Al Arab ve Palm Jumeirah Jotun’un renklendirdiği projelerin sadece birkaçını oluşturmaktadır. Ayrıca şu an bulunduğumuz Merit Hotel’in dış cephesi’de Jotun ile renklendirilmiştir.  Kıbrıs’ta ise Küçük Kaymaklı Lefkoşa’da Şehit Mustafa A. Ruso Caddesi, Ermataş 2 Dükkanları Zemin Kat, Numara 1.A’da Arbos Group güvencesiyle temsil edilmektedir.” dedi.

Arbos Group Pazarlama Takım Lideri Cüneyt Özerdağ düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada dünya lideri bir markayı Kıbrıs’ın boya ustalarıyla buluşturmaktan duydukları gururu dile getirdi. Arbos Group olarak 2020 yılı içerisinde boya ustalarına yönelik eğitim ve seminerlerin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Özerdağ, yakında Girne’de Arbos Group olarak hizmet vereceklerini ve boya ustalarının kendilerine Girne’de açılacak olan mağazadan da ulaşılabileceği müjdesini verdi.

Arbos Group Pazarlama Takım Lideri Cüneyt Özerdağ’ın konuşmasının ardından Jotun Türkiye Teknik Servis Yöneticisi Yunus Emre Sağlam ürünler ve ürünlerin teknik kullanımları ile ilgili boya ustalarına eğitim verdi. Ürünlerin özelliklerini ve kullanım alanlarını anlattı.

Sağlam, Jotun’un 128 adet iç cephe rengi ve 120 adet dış cephe rengi, uzun süreli garantili ürünleriyle en çok tercih edilen dünya markalarından biri olduğunu söyledi. Yeni piyasaya çıkarılan ve Türkiye piyasasının en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan devrim niteliğindeki Fenomastic Macun ise ustaların en çok ilgilendiği ürün oldu. Fenomastik Macun, astar ve macunun bir arada olduğu saten alçı yerine kullanılabilecek yeni bir ürün.  Bu ürün ile ilgili Sağlam “Kolay uygulanan, kokusuz ve sıçramayan, mükemmel dokusuyla ustalarımıza öncelikle zaman tasarrufu ve kolay uygulama sağlayan mucizevi bir ürün. Mükemmel bitiş özelliği ile kusursuz görsel şölen sunuyor. Macun uygulamasına her zaman zor gözüyle bakılır ama bu ürünü kullanan her usta artık macun yapmanın kolaylığını dile getiriyor” dedi.

Sağlam’ın Jotun ürünleri ile ilgili teknik sunumu sırasında, Merit Lefkoşa Hotel’in de 10 derecelik ısı yalıtımı sağlayan ve Jotun’un icat ettiği pigment teknolojisiyle üretilen ve ‘Jotashield Extreme’ adıyla piyasa sunulan hem çevreyi ve de dünyamızı koruyan dış cephe boyası ile boyandığını ve Kıbrıs gibi sıcak ülkelerde bu boyanın en çok tercih edilen ürün olduğunu söyledi.

Yeni ürünlerin uygulamalarının yapıldığı ve uygulama sonuçlarının incelendiği atölye çalışmasının ardında düzenlenen yemek organizasyonu ile “Usta Fırçalar Buluşuyor” etkinliği tamamladı.

Voice Türkçe Haberler / Mavi Ajans


Benzer Haberler

Meyvecilikte yeni uygulamalarla ilgili eğitim

Voice Kıbrıs Haber

Küresel piyasalar Fed’e ilişkin beklentilerle pozitif seyrediyor

TAK

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (7 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK