FeaturedKIBRIS

‘United Cyprus Now’a katılın “


UniteCyprusNow, ülkeyi birleştirme çabalarına destek vermek, faaliyetlerinden haberdar olmak isteyenlere yeni  web sitesi www.unitecyprusnow.org ‘a kaydolma ve katılma çağrısı yaptı.

UniteCyprusNow’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kıbrıs barış görüşmelerinin Crans-Montana’da çökmesinin üzerinden tam bir yıl geçti. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres çöküşün ardından Crans-Montana’da tarihi bir fırsatın kaçırılmış olduğunu açıklamıştı. Genel Sekreter’in son raporunda da dediği gibi, müzakere sürecinde elde edilen “emsalsiz ilerlemelere rağmen anlaşma yönünde herhangi yeni bir gelişme olmadı”. Crans Montana’da bulunan UniteCyprusNow aktivistleri oradaki büyük umutları ve derin hayal kırıklığını bizzat yaşadılar.

Geçen sürede ayrılık güçleri cesaretlenerek iki taraf arasındaki teması azaltmak, barış ve uzlaşma yönündeki çabaları engellemek için birçok adım attı.

Eğer hiç bir şey yapmadan oturursak bu güçler kazanacak ve insanlarımızın yaralarını sarma fırsatını, çocuklarımızın birleşik bir Kıbrıs’ta aydınlık bir gelecek umudunu çalacak.

Siyasetçiler bizi yarı yolda bıraktılar. Artık her şey bize bağlı. Lütfen yeni web sitemiz www.unitecyprusnow.org ‘a kaydolarak bize katılın. Faaliyetlerimizden haberdar olmak için sadece kaydolabilir, veya ülkemizi birleştirme çabalarımızda bizlere yardımcı olmak için üye olabilirsiniz. Web sitemiz hala geliştirilmektedir ve önümüzdeki haftalarda yeni özellikler eklenecektir.

UniteCyprusNow çok-toplumlu bir inisiyatiftir. Hiçbir mali veya partisel bağı yoktur. Aktivistlerimiz Kıbrıs’ın her yerinden, her toplumundan, her mesleğinden ve her yaştan kişilerdir.

UniteCyprusNow’a katılın.

Çocuklarımız daha iyi bir gelecek hak ediyor.”


Benzer Haberler

Kasaplar Birliği eylem başlatma kararı aldı

TAK

Nöbetçi eczaneler (10 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Drag derneği sezonun ikinci “Time Attack” yarışını yapıyor

Voice Kıbrıs Haber

Cezaevindeki grev kaldırıldı

TAK

Hava, çarşamba gününe kadar yağmurlu olacak

TAK

Akıncı “40 yıllık eski siyaset yeni diye piyasaya sürüldü”

Voice Kıbrıs Haber