FeaturedKIBRIS

Unite Cyprus Now “Neler yapılabileceğinin bir başka örneği”

UniteCyprusNow’dan yapılan açıklamada Asya Polatlı’nın güneyde tedavi ücretini karşılanması kararını takdirle karşıladıkları kaydedildi.
Yapılan açıklama şu şekilde:

“Kıbrıs Cumhuriyeti’nin, pahalı bir tedavi süreci gerektiren SMA Tip 1 hastası olan küçük Asya’nın tedavi ücretini karşılama kararını takdirle karşılıyoruz. 

Aynı zamanda, küçük Asya ve ailesine yardımcı olmak amacıyla farkındalık yaratmak ve bağış toplamak için uzun zamandır kampanyalar düzenlemekte olan gönüllülere, sivil toplum aktivistlerine, sanatçılara ve sıradan Kıbrıslılara da takdirlerimizi sunarız. Bu, Kıbrıslılar olarak bir arada çalıştığımızda neler yapılabileceğinin bir başka örneği olmuştur. 

Kıbrıs Cumhuriyeti’nin kararı, her iki toplumda da çok olumlu karşılanmış ve bu tarz iyi niyet gösterilerinin ülkemizi birleştirmekteki büyük katkısını ortaya koymuştur. 

Merhamet ve işbirliği, bu coğrafyada gerçek barışı yakalamak için sarılmamız gereken değerlerdir. İnsanların siyasetten önce geldiğini ve siyasetin, insanların iyiliği için yapılması gerektiğini hatırlamalıyız. 

Küçük Asya’nın bir an önce iyileşmesini diler ve umarız ki, birlikte ve insani duygularla çalışmak, her zaman adamızın ve insanlarımızın faydasına olacaktır.

[email protected]

Üye olmak için www.unitecyprusnow.org 

#UniteCyprusNow @UniteCyprusNow”


Benzer Haberler

Sefa Karahasan: “İsteseydim bir günde de diploma alabilirdim”

Voice Kıbrıs Haber

KSTU’da yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Remziye Seven teminatla serbest bırakıldı

TAK

Hayvanlarını başkasının tarlasında otlatan şahsa yasal işlem!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de sahtekarlıkla para temini ve büyücülük!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber