FeaturedKIBRIS

Ülkeye ikinci kez kaçak girdi yine yakalandı

mahkemede

Güney Kıbrıs’ta Ayia Napa’da işlenen bir cinayetin zanlılarından olan ve Kuzey Kıbrıs’ta askeri yasak bölgeyi ihlal cezasını tamamlayarak, ülkeden ihraç edilen Mehmet Akpınar, ülkeye yeniden kanunsuz yoldan giriş yaptı.

Ülkeye kanunsuz yoldan giriş yapmakla suçlanan Mehmet Akpınar Girne Kaza Mahkemesinde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Meselenin tahkikat sorumlusu verdiği yeminli ifadede, zanlı Mehmet Akpınar’ın, 17 Temmuz tarihinde Girne Turizm Limanından, ülkeye giriş yaptığını ve duvarları atlayarak kaçtığını anlattı.

Zanlının Lefkoşa’da yakalandığını ve gönüllü ifadesinde suçunu itiraf ettiğini anlatan tahikkat sorumlusu, Mehmet Akpınarın daha önce iki kez ülkeden ihraç edildiğini anlattı.

Zanlı aleyhine yürütülen tahkikat tamamlandığını zanlının, Kuzey Kıbrıs’ta yasal statüsü bulunmadığını ve serbest kalması halinde hakkında görülecek duruşmadan kaçmasının muhtemel olduğunu kaydeden tahkikat sorumlusu, zanlının uygun br teminata bağlanmasnı talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu da, meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını belirterek, zanlı Mehmet Akpınar’ın, hakkında görülecek davada hazır bulunmasını sağlamak için, 1 ayı geçmemek kaydıyla Lefkoşa merkezi Cezaevine gönderilmesi emrini verdi.



Benzer Haberler

Brezilya’da acı bilanço artıyor

Voice Kıbrıs Haber

Erhürman “Mesele, elimize geçen parayla kaç ekmek, süt alabileceğimizdir”

Voice Kıbrıs Haber

Çeler “Herkesi aynı kefeye koyarak koca bir camia zan altında bırakıldı”

TAK

Zeytinyağı tağşişli tespit edilen firmaya idari ceza

TAK

Borsa günü yükselişle tamamladı

AA

Rengin Yalızat hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber