FeaturedKIBRIS

Üç yerde araç yangını!

Dün üç ayrı bölgede araç yangını çıktığı öğrenildi.

Saat 13:00 sıralarında Ortaköy’de Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerinde park halinde bulunan F.C.’ye ait aracın motor bölümünde meydana gelen elektrik arızasından dolayı bir yangın meydana geldiği bildirildi.

Polisten yapılan açıklamalara göre, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup; çıkan yangın sonucu konu aracın ön camı, tavan döşemesi, ön makine kapağı, motor kısmında bulunan tüm plastik aksamlar ile araç içerisinde bulunan elektrik boruları yanarak zarar gördü.

Saat 17:30 sıralarında Ozanköy’de Şht Cengiz Topel sokak üzerinde S.T. yönetimindeki araç seyir halinde olduğu bir sırada muhtemelen aracın motor bölümünde meydana gelen arızadan dolayı bir yangın meydana geldi.

Yangın olay mahallinde bulunan şahıslar tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu konu araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Diğer bir araç yangını ise saat 18:30 sıralarında Lefkoşa-Girne anayolu üzerinde seyir halinde olan aracın muhtemelen motor bölümünde meydana gelen arızadan dolayı bir yangın meydana geldi.

Yangın olay yerine gelen vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu aracın motor kısmındaki kablolar yanarak zarar gördü.

Soruşturma devam etmektedir.

(Voice of the Island)


Benzer Haberler

RMMO mevzisine maskeli sopalı saldırı

Voice Kıbrıs Haber

WhatsApp’tan yeni özellik

NTV

“Kaynak arıyorsanız önce servetinize bakın”

Güzelyurt’ta tütün yasasına aykırı hareket!

İkinci oylamada, geçerli oyların çoğunluğunu alan aday cumhurbaşkanı seçilecek

Voice Kıbrıs Haber

YBH yeni hükümetten “Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı” kurulmasını talep etti